Представляємо гравців «Наполі», суперника «Динамо» в ЛЧ: Аркадіуш Мілік

Представляємо гравців «Наполі», суперника «Динамо» в ЛЧ: Аркадіуш Мілік

Кар'єрне зростання цього польського форварда справді вражає. Лише за п'ять років він пройшов шлях від новачка, який дебютував у складі клубу 2-ї ліги «Развой» Катовіце, до підписання багатомільйонного контракту з однією з найсильніших команд Серії А.

Тим самим Мілік довів древню, як світ, істину, що дуже важливо опинитися в потрібний час у потрібному місці. «Наполі» не зміг втримати у своєму складі аргентинського голеадора Гонсало Ігуаїна й, продавши його, вийшов із серйозними грошима на трансферний ринок. Там серед інших кандидатів був і герой нашої розповіді, який забив минулого сезону за «Аякс» у 40 офіційних матчах у всіх турнірах 23 голи. Саме це й переконало скаутів «Наполі» в тому, що, можливо, він може стати хоч певною мірою заміною ідолу неаполітанської публіки.

Поки Мілік (зріст 186 см, вага 80 кг) з ходу почав відпрацьовувати свій великий контракт, забивши у трьох матчах поточного сезону два голи. Найголовніше, що з його приходом Мауріціо Саррі не знадобилося робити жодних змін, адже манера гри новачка схожа з тим, як діяв на вістрі атаки Ігуаїн, використовуючи свої блискучі фізичні дані та природнє відчуття голу.

У майбутньому поєдинку Ліги чемпіонів ми побачимо цікаву дуель 99-го номера «Наполі» з нашим Хачеріді, в якій, упевнені, Євген цілком може виявитися переможцем, адже Мілік зрештою поки не досяг рівня Златана Ібрагимовича чи Дієго Кости...

Читати також:

Пепе РЕЙНА

Фаузі ГУЛАМ

Каліду КУЛІБАЛІ

Рауль АЛЬБІОЛЬ

Ельсеїд ХІСАЙ

АЛЛАН

Марек ГАМШИК

ЖОРЖІНЬЙО

Лоренцо ІНСІНЬЄ

Хосе КАЛЬЄХОН

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер