Представляємо арбітра матчу «Баварія» – «Динамо»: Марко Гуїда

Представляємо арбітра матчу «Баварія» – «Динамо»: Марко Гуїда

Поєдинок між мюнхенською «Баварією» та київським «Динамо» обслуговуватиме бригада арбітрів із Італії на чолі з 40-річним Марко Гуїдою. Футбольним арбітражем почав займатися у 1996 році, з 2010-го працює на поєдинках італійської Серії «А», з 2014-го – арбітр ФІФА.

За цей час уродженець легендарного міста Помпеї жодного разу не перетинався ані з «Баварією», ані з «Динамо». Дебютував же на міжнародній арені Гуїда в липні 2014-го, відсудивши поєдинок кваліфікації Ліги Європи між болгарським «Ботевом» та австрійським «Санкт-Пельтеном».

Минулого сезону італієць був головним арбітром на матчі групового турниру Ліги чемпіонів «Краснодар» – «Севілья», а також трьох поєдинках Ліги Європи. У сезоні-2021/2022 в активі рефері вже два матчі кваліфікації Ліги Європи та Ліги конференцій, в яких він показав лише три попередження, пенальті не призначав та обійшовся без вилучень.

Матч між «Баварією» та «Динамо» стане для Гуїди лише третім в основній сітці Ліги чемпіонів, який він обслуговуватиме. В попередніх двох італієць не зрадив своїй репутації арбітра-ліберала, покаравши футболістів лише трьома попередженнями, без пенальті та вилучень.

Нагадаємо, що матч «Баварія» – «Динамо» відбудеться у середу, 29 вересня, у Мюнхені на «Альянц Арені», початок – о 22:00.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер