Чудовий подарунок ДЮФШ «Динамо» від генерального спонсора банку «Надра»

Чудовий подарунок ДЮФШ «Динамо» від генерального спонсора банку «Надра»

Приймати новинки прийшли керівники та ветерани «Динамо», тренери та учні школи. Із цього дня два комфортабельних автобуси від провідного світового виробника, кожен із яких вміщує 26 осіб, обладнаних кондиціонером та великим багажним відсіком, передані в повне розпорядження ДЮФШ. На них юні гравці та їхні наставники будуть їздити на матчі, турніри, тренування.

«У кожного з вас є друзі, – звернувся до присутніх віце-президент ФК «Динамо» Олексій Семененко.

– Друзі є й у нас, у футбольного клубу. На яких можна покластися та в яких завжди будеш упевнений. Таким для «Динамо» є «Надра», провідна банківська установа України. З цього сезону банк став генеральним спонсором футбольного клубу, а один із перших результатів співпраці кожен із вас може побачити прямо зараз».

Оплески викликали слова члена наглядової ради банку «Надра» Юлія Щукіна:

«Учням футбольної школи потрібен сучасний автотранспорт. Наскільки ми знали, колишній був застарілим, а банк «Надра», як генеральний спонсор, хоче, щоб у «Динамо» було все найкраще. У банку та клубу великий спектр інтересів для співпраці. Ми надаємо «Динамо» підтримку в усьому: як у моральному, так і в матеріальному плані. Намагаємося надавати нашим партнерам усе, що їм необхідне. Нехай два комфортабельних автобуси доставлять вас туди, куди потрібно. Нехай команди «Динамо» скрізь показують хороші результати та хороший футбол».

Рівнятися на найкращі стандарти закликав своїх учнів старший тренер ДЮФШ Олександр Іщенко: «Вважаю презентовані школі два автобуси авансом. Нехай вони завжди будуть нагадувати нам про найвищі завдання, які стоять перед усіма командами «Динамо». З таким надійним партнером клубу, як банк «Надра», нам буде легше досягати поставлених цілей. Команди зможуть у комфортабельних автобусах приїжджати на тренування та матчі. Хочу від імені клубу, від імені дитячої школи сказати велике спасибі за таке необхідне оновлення нашого автопарку».

Почесними гостями передачі автобусів до автопарку ДЮФШ стали двоє її вихованців, легендарні гравці «Динамо» минулих років Андрій Біба та Володимир Мунтян.

«Бажаю вам у майбутньому цей новенький автобус змінити на інший. Який буде вас везти у складі першої команди «Динамо» на матчі Ліги чемпіонів. Не бійтеся ставити перед собою найвищі цілі, докладаючи при цьому максимум зусиль для їхньої реалізації», – сказав Володимир Федорович хлопцям із груп 2003 та 1997 років народження, які прийшли на презентацію автобусів.

Завершився захід як і належить – спільною фотографією із двома автобусами на задньому плані, які тільки-но зійшли з конвеєра. Попереду в них тисячі кілометрів пробігу, десятки міст та стадіонів країни.

Як правильно сказали самі юні футболсти, на таких автобусах їздити потрібно лише за перемогами!

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер