Прем'єр-ліга. 29-й тур. «Зоря» – «Динамо» – 0:0

Прем'єр-ліга. 29-й тур. «Зоря» – «Динамо» – 0:0

Переможця у зустрічі визначено не було, команди розійшлися миром – 0:0.

У стартовому складі «Динамо» вийшов Олег Гусєв, який пропускав через перебір попереджень попередню зустріч. За відсутності дискваліфікованого Дениса Гармаша пару Огнєну Вукоєвичу в центрі поля склав Карлос Корреа, а єдиним номінальним нападником став Андрій Шевченко.

Наприкінці першого тайму тренерський штаб «Динамо» (нагадаємо, Юрій Сьомін продовжує відбувати дискваліфікацію) вирішив підсилити атаку, випустивши замість захисника Горана Попова нападника Брауна Ідейє.

У першому таймі була рівна гра, в основному м'яч тримався в центрі поля. «Біло-синім» ніяк не вдавалося налагодити комбінаційні дії, після кількох передач слідувала втрата й повернення до захисту. Перший удар у рамку воріт записала собі до активу «Зоря». Лакі Ідахор після подачі кутового виграв боротьбу й головою пробив по воротах. Добре, що на місці був Максим Коваль, надійно забравши м'яча. За п'ять хвилин динамівці відповіли контратакою, в якій Шевченко після класної передачі Ярмоленка ударом із лінії воротарського майданчика не зміг переграти Козаченка, який вибіг йому назустріч.

Зовсім по-іншому проходив матч на «Авангарді» у другому таймі. Вся гра відбувалася на половині поля господарів, які про атаку практично не згадували. Спочатку Ярмоленко пробив головою вище воріт, потім Шевченко замість удару з кута воротарського майданчика віддав передачу до центру, але Білий вибив м'яча. На 61-й хвилині Ідейє класно розібрався із захисником, однак пробив вище воріт.

Для ще більшого тиску на ворота господарів на допомогу нападникам було випущено Олександра Алієва, а трохи пізніше й Адміра Мехмеді. «Зоря» відверто почала грати «на відбій», гравці як могли тягнули час. На 79-й хвилині Алієв прийняв м'яча, прокинув собі на хід, але пробив у падінні Шевченко, який опинився поряд, – воротар накрив м'яча. Арбітр зустрічі компенсував п'ять хвилин, але й вони не принесли успіху підопічним Юрія Сьоміна.

В останньому турі чемпіонату України «Динамо» на НСК «Олімпійському» 10 травня прийме «Таврію».

Чемпіонат України 2011/12. Прем'єр-ліга. 29-й тур

02.05.2012г. Луганськ, стадіон «Авангард», 19,800


«Зоря» – «Динамо» – 0:0


«Зоря»:
Козаченко, Ярмаш, Шунич, М.Іг.Білий (Коротецький, 70), Худзік, Грицай, Каменюка – кап, Галюза, Родич (Ліпартія, 54), Ференчак (Хомченовський, 82), Ідахор.

«Динамо»: Коваль, Бетао, Алмейда, Данило Сильва, Попов (Ідейє, 37), Вукоєвич (Алієв, 62), Корреа (Мехмеді, 73), Нінкович, Гусєв, Ярмоленко, Шевченко.

Попереджені: Грицай (40), Галюза (58), Худзік (74), Козаченко (83), Коротецький (90+5) – Гусєв (18), Бетао (40), Алієв (87).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер