Пресконференція Мірчі Луческу після матчу з «Маріуполем»

Пресконференція Мірчі Луческу після матчу з «Маріуполем»

Головний тренер київського «Динамо» підбив підсумки зустрічі з «Маріуполем» на післяматчевій прес-конференції.

- Ми самі собі ускладнили гру тим, що розслабилися, дозволили суперникові грати у свою гру наприкінці. Ми домінували, але я хотів би похвалити суперників – і тренера, і команду за те, як вони грали. Зрозуміло, що рівень команд непорівнянний, у нас – досвідчені гравці, у них – молоді, хоч і з хорошою технікою. Але ми мали забивати більше голів, матч міг закінчитися з рахунком 5:1 або 6:1. Але коли Тимчик припустився помилки, і «Маріуполь» забив другий гол, залишалася хвилина – півтори ігрового часу, виникла паніка, і все могло статися. Ми не мали доводити гру до такого моменту.

- Сергій Сидорчук, напевно, видав один із найкращих матчів у сезоні. Що ви йому казали під час заміни?

– Сергій зіграв добре. Він – професійний футболіст, він розуміє у чому сенс заміни. Я не міг ризикувати, оскільки він зараз під загрозою дискваліфікації, і, судячи з розвитку подій на полі, він міг отримати своє четверте в сезоні попередження у будь-який момент.

Я не замінюю гравців просто так. Завжди є якась мета. У тому числі враховуючи, що вже за два дні нас чекає наступний матч. Маючи можливість провести 5 замін, я, звичайно, розподіляю навантаження на всіх гравців.

- Ви намагаєтеся випускати різних гравців на позиції лівого захисника, зокрема Артема Шабанова?

- На жаль, Миколенко буде щонайменше два тижні відсутній через травму. Виходячи з подій на полі, я хотів подивитися, хто ще може зіграти на його позиції, якщо раптом Караваєв не зможе чи втомиться.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер