Прес-конференція Олега Гусєва та Олександра Андрієвського після матчу з «Флорою»

Прес-конференція Олега Гусєва та Олександра Андрієвського після матчу з «Флорою»

Асистент головного тренера «Динамо» Олег Гусєв разом із півзахисником команди Олександром Андрієвським на прес-конференції прокоментував перемогу своєї команди у благодійному матчі проти естонської «Флори» (3:0) та відповів на запитання журналістів:

- Насамперед, хотів би подякувати «Флорі», яка запросила нас у такий тяжкий час зіграти таку важливу гру. Ми хочемо вкотре привернути увагу до того, що коїться у нас у країні, підтримати наших біженців та військових. Вийшла гарна гра. Сподіваюся, скоро все налагодиться. Дуже дякую.

- Що можете сказати про рівень поєдинку та рівень вашого сьогоднішнього суперника – «Флори»?

– У цьому матчі спортивна складова була не головною. Основне – провести цей поєдинок. Рахунок 3:0 на нашу користь, мабуть, не зовсім відображає реальний стан речей. Недарма «Флора» – чемпіон своєї країни і постійно грає у єврокубках. Це добротна команда, але ми на даний момент сильніші. Ця перемога для нас була потрібніша, адже вона для нашого народу, для нашої країни. Ми сьогодні виграли з таким рахунком, завдяки величезному бажанню та самовіддачі.

Олександр Андрієвський:

- Я також хотів би насамперед подякувати «Флорі», а також усім естонцям. Ми відчуваємо вашу підтримку, і це для нас дуже цінно у такий складний момент. Велике вам спасибі.

- Такі матчі завжди мають дві сторони – спортивну та емоційну. Як ви перемикаєтеся між ними під час гри, і що відбувається у думках у футболіста під час таких особливих матчів, яким був цей поєдинок?

– Це складно передати словами (ледь стримує сльози). Насамперед думаю про наш народ, який зараз переживає важкий період. Ми віримо, що скоро все закінчиться нашою перемогою і залишиться у минулому, як страшний сон. Хочу подякувати європейським країнам, усім, хто підтримує Україну, це дуже цінно, ми всі це відчуваємо. Разом ми переможемо фашизм. Справді, зараз важко говорити безпосередньо про футбол.

Також хочу подякувати нашим захисникам, ЗСУ – вони більше, ніж герої. Ми всім серцем та душею з ними. Уся наша команда, тренерський штаб, персонал допомагає як може. Думаю, тут ми можемо бути найбільш ефективними для них та для нашої країни.


Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер