Пресконференція Мірчі Луческу після матчу з «Шахтарем»

Пресконференція Мірчі Луческу після матчу з «Шахтарем»

Пресконференція головного тренера київського «Динамо» Мірчі Луческу після матчу 22-го туру VBET Ліги проти донецького «Шахтаря» (1:1).

- У кількох матчах «Динамо» не радувало вболівальників своєю грою. У цій грі налаштування команди було видно. Ви задоволені сьогоднішнім матчем?

- Це була дуже хороша гра. Обидві команди вийшли на поле сконцентровані, слід зазначити, що сьогодні у нас вийшло на поле 7 вихованців «Динамо», і вони провели матч на дуже хорошому рівні, незважаючи на свій юний вік і відсутність досвіду. Це хороший досвід для них, грати проти «Шахтаря». До речі, можу сказати, що й у донецького «Шахтаря» дуже хороша молодь, яка ще кілька років тому грала за футбольний клуб «Маріуполь».

Зараз вони підросли, стали досвідченішими, більш майстернішими, і сьогодні також проявили себе так само, як і молодь Динамо». Це добре, що молоді гравці у таких командах як «Динамо» і «Шахтар» мають можливість грати на такому рівні.

Як зазвичай, сьогодні ми мали кадрові проблеми, однак був невеличкий тягар через втрату очок із «Інгульцем», «Зорею», іншими командами. В цілому я вважаю, що 1:1 - непоганий результат для цього матчу. Звичайно, ми пропустили небажаний гол від Степаненка з 35-ти метрів, однак ми здійснили камбек і могли навіть добитися кращого результату. Однак 1:1 - це хороший результат.

- Сьогодні «Динамо» продовжило свою безпрограшну серію, хоча й не вдалося виграти. Що з тієї установки, яку ви давали перед грою, не вдалося виконати вашим підопічним?

- Ми знаємо наших гравців дуже добре. Знаємо, на що вони здатні. Але, на жаль, ми не можемо повністю розраховувати на всіх наших футболістів - зокрема досвідчених, старших за молодь. Не програли цей поєдинок, це також є добрим результатом, враховуючи, що за нас грали молоді футболісти.

У нас також були у цьому матчі моменти стосовно фолів проти гравців київського Динамо», які не можна не відзначити. Чомусь арбітр їх не побачив, не хотів бачити. Можу згадати момент проти Буяльського, проти Волошина, коли були фоли, але арбітр їх не бачив. Зокрема, у штрафному майданчику. Чесно кажучи, такі моменти треба було трактувати як фол.

Що я би хотів сказати ще. З цього моменту я йду на лікарняний, як ви знаєте, мені потрібно зробити операцію на нозі з приводу коксартрозу. Я довіряю своєму лікарю, тому робитиму її у Києві. Я міг би виїхати з України та зробити цю операцію в іншій країні, але я залишуся в Україні, щоб мати змогу бути ближчим до нашого колективу. Це важливо для команди та для клубу.

Мої обов’язки буде виконувати Олександр Шовковський, який готуватиме команду до наступних матчів, а я допомагатиму йому, наскільки зможу. Сподіваюся, команда гратиме добре та показуватиме хороший результат.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер