Пресконференція Олександра Шовковського після матчу з «Поліссям»

Пресконференція Олександра Шовковського після матчу з «Поліссям»

Головний тренер «Динамо» підбив підсумок переможного матчу проти «Полісся» на післяматчевій пресконференції. 

- Вітаю вболівальників «Динамо» з перемогою. Дякую нашим захисникам і захисницям за можливість проводити чемпіонат. Ми здобули важливі три очки. Рухаємось далі, для нас нічого не закінчено. Ми налаштовуємось на кожну гру як на фінальну. 

- Чи є щось, що сьогодні не вдалося втілити вашим гравцям на полі? 

- Я завжди прагну, аби вони по максимуму виконували наші домовленості, аби вони тактично правильно перебудовувались, технічно правильно виконували дії. Це такий процес, який просто не може бути абсолютно досконалим. Завжди є моменти, які можна покращувати. Але сьогодні нам дуже багато що вдавалося, і я дякую хлопцям за їх ставлення, мотивацію, дисципліну, яку вони протягом усієї гри демонстрували. Це приємні моменти, після яких ти отримуєш задоволення від тієї роботи, яку виконуєш. Тому я подякував гравцям за цю гру. Завтра вони отримали вихідний день. Але в нас дуже насичений графік, тому ті, хто не брали участі в грі або вийшли на заміну, зараз, після гри, роблять невелику бігову роботу. Післязавтра команда збирається на базі, ми будемо готуватися до наступного матчу. 

- На сьогоднішню гру ви налаштовували свою команду з точки зору того, що «Полісся» останні матчі провело не надто вдало чи з позиції того, що в першому колі ця команда вас обіграла? 

- Те, що відбулося в минулому, те, що минуло, нас не цікавить. Ми розглядаємо кожного суперника з точки зору їх тактичних дій, взаємодій, переміщення, організації гри в обороні та атаці, виконання стандартних моментів. По цих показниках ми готуємось до кожного суперника окремо. А те, що було – це вже історія, вона залишиться з нами, хочемо ми цього чи ні. Але ми не можемо дивитися в минуле і хвилюватися з приводу тих подій, які вже відбулися. Ми прагнемо дивитися вперед, не стоячи спиною до свого майбутнього. 

- У якому стані Бражко? Чи побачимо ми його у наступній грі? 

- Як я казав раніше, він захворів. На сьогоднішній день він навіть ще не приступив до тренувань. Але його стан більш-менш стабілізувався, тож я сподіваюсь, що з вівторка він вже почне готуватися. Щоправда, поки не знаю у якому режимі – індивідуальному чи з командою. Буде видно, забігати вперед поки немає сенсу. 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер