Прес-конференція Мірчі Луческу після матчу з «Дніпром-1»

Прес-конференція Мірчі Луческу після матчу з «Дніпром-1»

- Дуже важка гра і дуже хороша, непроста наша перемога в матчі з добре організованим суперником. Сьогодні зустрілися дві дуже добре організовані команди, які намагалися тактично перегравати одна одну. Наш суперник дуже добре оборонявся, перекривав центральну зону, змушуючи нас грати через фланги, аби ми звідти подавали. І це ми робили в першому таймі. Але передачі суперники перехоплювали за рахунок воротаря, за рахунок високих центральних захисників. Суперник грав у той футбол, який їм був зручний – руйнівний.

У другому таймі ми зіграли краще і заслужено перемогли. Ми контролювали хід гри. Створили небагато моментів, але ми створили їх більше, ніж суперник. Я вітаю своїх хлопців із перемогою.

- Як ви оцінюєте гру Супряги проти свого рідного клубу?

- Він зіграв так само, як і Бєсєдін, тобто зробив свою справу. Найважливіший момент – він повинен повернути цю свою енергію, сам виробити цю впевненість. Я йому даю впевненість у своїх силах, щоб він зіграв, як справжній центрфорвард.

- Чому команда підсіла в кінці гри і віддала ініціативу?

- Після вилучення у складі суперників і після того як ми повели 2:0 в рахунку, наші гравці дещо розслабилися. Дуже велика напруга була всі ці дні, дуже велика напруга і в матчі, оскільки нам потрібна була перемога. Гравці трохи розслабилися, і перевага у заключні хвилини була на боці «Дніпра-1».

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер