Прес-конференція Мірчі Луческу після перемоги над АЗ

Прес-конференція Мірчі Луческу після перемоги над АЗ

- Вітаємо з перемогою! Мірча Михайлович, чи пам'ятаєте ви матч «Динамо» - «Реал» 1999 року у чвертьфіналі Ліги чемпіонів, з яким можна провести паралель - тоді кияни відмучилися перший тайм, а в другому здобули перемогу з рахунком 2:0?

А питання щодо гри буде таким: як ви прийняли рішення на користь цього складу оборони «Динамо»?

- Що стосується згаданого матчу з «Реалом», то були інші часи. «Динамо» тоді було дуже сильною командою та вважалося однією з найкращих у Європі. Зараз ми створюємо команду, знаходимося в пошуках свого шляху. Нам ще потрібен час.

Сьогодні була тактична гра з боку обох команд. Не забувайте, що АЗ майже виграв чемпіонат, граючи через довгі передачі, заманюючи суперників за спину, демонструючи агресивний вертикальний футбол. Ми добре перекрили ці сильні сторони суперників, зони, у які вони грали за спини наших захисників. У першому таймі АЗ майже нічого не створив біля наших воріт.

У перерві я сказав хлопцям, щоб вони мали терпіння, тому що гості підуть уперед великими силами й у нас з'являться зони для контратак. Так воно і сталося.

Дякую хлопцям за виконання всіх підказок і за божевільну самовіддачу, терпіння та здобутий результат.

- Як оціните дебютну гру в єврокубках Іллі Забарного?

- Забарний зіграв дуже добре. Я довіряю молодим хлопцям, а вони відповідають своєю хорошою грою. Це нормально, що ми створюємо конкуренцію. Не варто забувати і про Миколенка, який грав не на своїй позиції та виступив дуже добре. Але було б несправедливо, якби я похвалив тільки їх двох, сьогодні вся команда зіграла супер.

- На цей момент у зустрічі наших потенційних суперників «Гент» забив «Рапіду». Кого ви би хотіли бачити суперником у наступному раунді?

- Зараз ми думаємо про наступну гру. У перемозі немає сенсу, якщо ти не зв'язуєш її з перемогою в наступній грі. Для нас не важливий результат у матчі суперників.

- Чому під вашим керівництвом саме Жерсон Родрігес став найкращим гравцем команди в черговому матчі?

- За великим рахунком Родрігеса потрібно було змінювати в перерві. Але я довірився йому і він віддячив голом.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер