Прес-конференція Рональда Кумана напередодні зустрічі з «Динамо»

Прес-конференція Рональда Кумана напередодні зустрічі з «Динамо»

Про завдання на матч із «Динамо»

«Завдання завжди одне - добре грати у футбол, створювати моменти та перемагати. Ми здобули шість очок у двох попередніх зустрічах Ліги чемпіонів і хочемо продовжити в тому ж ритмі».

Про кадрові проблеми киян

«Ми знаємо, що у «Динамо» проблеми, пов'язані з коронавірусом. Сьогодні кияни здали додаткові тести, потрібно дочекатися їхніх результатів. Нам залишається готуватися та сподіватися на те, що матч відбудеться.

Коронавірус зараз має великий вплив на наше життя. Ситуація в «Динамо» може вплинути на якість гри команди, але ми бачили схожі проблеми й у «Шахтаря», який, незважаючи на це, обіграв «Реал».

Очікуємо зустрічі з суперником, який може ускладнити нам життя. «Барселоні» доведеться добряче попрацювати, щоб виграти домашню гру».

Про протистояння з «Динамо» на початку 90-х

«Не знаю, чи були це найкращі матчі в моїй кар'єрі, але одні з найкращих - це точно. Було складне протистояння з сильним суперником. Щоразу, коли ми розмовляємо з Гвардіолою, згадуємо ці зустрічі з «Динамо». Ми створили багато моментів, відмінно атакували».

Про участь у грі тер Штегена та Мессі

«Тер Штеген тренується в загальній групі близько тижня. Він добре працює, завтра вранці ми проведемо тренування та вирішимо, хто буде грати. Щодо Мессі теж поки нічого не можу сказати. Озвучу список на матч завтра».

Про критику та майбутнє в «Барселоні»

«Ми створюємо дуже багато моментів, але потрібно працювати над поліпшенням реалізації. У нас є якісні гравці, і ми можемо показувати кращий результат. Змінюємо свій імідж і будемо продовжувати довіряти молоді. У нас якісні молоді виконавці, я повинен їх підтримувати. Педрі прекрасно зіграв проти «Реала» і «Ювентуса», але він поки не може виходити в кожному матчі.

Моє майбутнє в «Барселоні» - це зараз не головне. Треба жити сьогоднішнім днем ​​і перемагати в кожному матчі. Команда змінюється, нам потрібен час. Мені дуже комфортно з командою та гравцями, це відмінний клуб, у якому я сподіваюся залишитися надовго».

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер