Представляємо суперника: «Генгам» (Франція)

Представляємо суперника: «Генгам» (Франція)

Суперником «біло-синіх» у першому гостьовому весняному матчі Ліги Європи стане клуб із французького регіону Бретань «Авант де Генгам», заснований 1912-го року. Він представляє найменше місто серед усіх учасників 1/16 фіналу Ліги Європи.

Поки що найвищим досягненням «червоно-чорних» є дві перемоги в Кубку Франції у 2009 і 2014 роках та тріумф у 1996 році у Кубку Інтертото.

Серед найвідоміших гравців, які захищали свого часу клубні кольори бретонців, Флоран Малуда (2000-03), Дідьє Дрогба (2002-03) і Лоран Кошельні (2004-07).

Нинішній сезон команда розпочала дуже невиразно, але поступово зуміла виправити своє турнірне становище в Лізі 1. Також на даний момент «Генгам» продовжує боротьбу в Лізі Європи та Кубку Франції.

Із 10 зустрічей, проведенних у 2015-му році, підопічні Жослена Гурвеннека (на фото) виграли сім (чотири з них у чемпіонаті), одну завершили внічию та лише у двох поступилися, за різниці забитих та пропущених 18:8.

Подібний ривок дозволив головному тренеру заявити: «Я не можу сказати, що в нас є якийсь план з набраних очок – просто цей показник свідчить про хорошу динаміку нашої команди. Саме це є для мене найважливішим. Ми дуже раді, що спромоглися зробити відчутне прискорення догори турнірної таблиці (поточне 8-е місце – прим.ред.)».

Беззаперечним лідером коллективу є 26-річний гваделупський атакуючий півзахисник Клаудіо Бовю (на фото), який у поточному сезоні забив у різних турнірах уже 19 голів.

Також у блискучій формі перебуває форвард Крістоф Манданн, який відзначився 11 разів.  

Майбутній поєдинок у Франції буде нести в собі якусь історичну підоснову, так як команди вперше зійдуться лицем в лице в єврокубках. Для «Генгама» він і зовсім стане першим проти українського клубу.

Зустріч між «червоно-чорними» і київським «Динамо» викликає у глибоко провінційному містечку Генган виличезний інтерес. Уже 17 лютого французський клуб вивісив на своєму офіційному сайті повідомлення про те, що всі 18,250 квитків на «Стад де Рюдюру» продано!

Нагадаємо, поединок почнеться 19 лютого о 22:05 за київським часом.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер