Презентація динамівських новачків

Презентація динамівських новачків

14 січня в конференц-залі заміської бази в Конча-Заспі відбулась презентація новачків київського “Динамо”, які підписали в зимове міжсезоння контракти з клубом. У святковій церемонії представлення новобранців представникам мас-медіа взяв участь відповідальний за селекційну політику в клубі, віце-президент ФК “Динамо” Йожеф Сабо. Вручивши новачкам динамівські футболки, Йожеф Йожефович коротко охарактеризував кожного з гравців.

Марис Верпаковськис (№23)
За латвійським нападником ми давно слідкували, переглядали на турнірі Кубок Співдружності. Останнім часом футболіст помітно прогресує. Побачивши поєдинки збірної Латвії зі шведами та турками, ми вирішили придбати Мариса. Він швидкісний нападник, наділений всіма якостями, які необхідні, щоб заграти в нашому клубі.

Клебер (№99)
Останній рік ми пильно слідкували за бразильським нападником. Так, наші селекціонери були присутні на семи матчах за його участю в чемпіонаті Бразилії, турнірі молодіжних збірних в Арабських Еміратах. Його ігрові якості підходять під стиль “Динамо” і, сподіваюсь, з приходом Клебера вирішаться наші проблеми в лінії атаки. Дуже хочеться, щоб у бразильця не виникло проблем з акліматизацією, яка присутня з приїздом у наші краї південноамериканському футбольному легіону.

Едгарас Чеснаускіс (№84)
У литовця чудові антропологічні дані і справжній футбольний характер. Едгарас молодий, дуже старанний і гарно виглядає у тренувальному процесі. Вже нині він “стукає” у двері першої команди. Впевнений, його час не за горами.

Руслан Бідненко (№33)
Руслан – вихованець футбольної школи міста Борисполя і за його зростанням в футболі ми спостерігаємо не один рік. Сподіваємось, його подальше кар’єрне сходження прийдеться на київське “Динамо”.

Ще одне нещодавнє придбання динамівців Періца Огненович обрав для себе футболку з №19 і встиг зіграти за новий клуб один матч. Йожеф Сабо охарактеризував півоборонця наступним чином.

“У минулому році мені подзвонив агент з Іспанії і запропонував дуже гарного футболіста, якого потрібно “підлікувати”. Його ім’я широко відоме у футболі за виступами у найсильніших клубах Європи. Періца Огненович потребував допомоги, в тому числі і психологічної. Потрібно відзначити наших лікарів, яка за кілька місяців залікували старі травми серба і дозволили йому долучитись до повноцінного тренувального процесу. У футболіста зараз той самий період футбольної зрілості, який, вважаю, може принести чималу користь “Динамо”.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер