Президент «Бордо» дорікає гравцям, а головний тренер не підписує новий контракт

Президент «Бордо» дорікає гравцям, а головний тренер не підписує новий контракт

Команда звела внічию п'ять останніх матчів у чемпіонаті Франції. У суботній зустрічі «Бордо» - «Труа» суперники також розійшлися миром (0:0).

- Під час перерви зазвичай ви (журналісти) мене питаєте про мету команди. Цього разу я сам запитаю у гравців, які їхні цілі, чого вони хочуть, чого чекають від 19 матчів, що залишилися. Вважаю, нам не вистачає характеру, колективного ризику, віддачі, відваги, жертви. Гравці повинні усвідомити це і взяти на себе відповідальність. Вірю, що серед цих матчів були нічиї, заслужені проти команд, що перевершують нас. Нічого не маю проти «Сошо», «Аяччо», «Труа», але, думаю, вдома ми можемо їх перемагати. Однак ми граємо все в тому ж ритмі, нам не вистачає того, що приносить результат, - наводить слова Тріо видання www.rsport з посиланням на L'Equipe.

Президент нашого майбутнього суперника в Лізі Європи також зазначив, що клуб не має в своєму розпорядженні фінансових засобів для посилення під час зимового трансферного вікна.

- Ми мріємо (про посилення), однак для цього потрібно мати кошти, а це не наш випадок. Подивіться на «Малагу»... Там зараз існують правила, які необхідно поважати, а основною метою є фінансова стабілізація. Я чекаю на командну реакцію. Коли команда нам по зубах, як було вчора, не потрібен Мессі, щоб її перемогти, - підсумував голова жирондинців.

Тим часом, Canal + стверджує, що 52-річний головний тренер жирондинців Франсіс Жийо поки не дав згоди на підписання нового контракту з «Бордо»...

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер