Президент «Динамо» про трансфери та матч за Суперкубок

Президент «Динамо» про трансфери та матч за Суперкубок

Під час відкритого тренування, яке було після презентації оновленої емблеми, президент «Динамо» Ігор Суркіс розповів про останні події в житті клубу та найближчі плани. Спочатку мова стосувалася трансферів.

- До початку чемпіонату залишається все менше часу, але ми не квапимося, ми встигнемо підсилитися, причому найближчим часом. Хотів би звернути увагу, що ми підсилюємося футболістами не з Бразилії, де триває чемпіонат, а з Європи. Багато гравців, яких ми мали намір придбати, перебували у відпустці, і зрозуміти, чи хочуть вони перейти до «Динамо», було дуже складно. Сподіваюся, наступного тижня відбудеться один трансфер, а за певний час і другий. Ми виконаємо все, що обіцяли нашим уболівальникам.

- Матч за Суперкубок уже зовсім незабарамо. До того часу новачків не буде?

- У нас немає завдання виграти Суперкубок за будь-яку ціну – це виставковий матч. Нам доведеться повернути те, що ми втратили за останні два роки – чемпіонство та Кубок України. Також я сказав команді про обов’язкове завдання потрапити до групового етапу Ліги чемпіонів. Ми зробимо для цього все можливе й неможливе.

- Але для вболівальників Суперкубок дуже важливий...

- Ми за нього будемо битися всіма силами, які в нас є на даний момент. Зробимо все можливе, щоб «Динамо» здобуло цей трофей. Повірте, «Шахтар» нам сюрпризів не піднесе – буде грати вся стара гвардія.

- З’явилася інформація, що «Динамо» поновило переговори з Кардосо...

- Ми не поновлювали переговорів.

- Що можете сказати стосовно переговорів щодо воротаря Гільєрме з «Локомотиву»?

- Я не коментую чутки.

- Але новий нападник буде?

- Буде. З якого чемпіонату, поки сказати не можу. Ви все дізнаєтеся найближчим часом. Гадаю, наступного тижня ми його «підпишемо».

- Чи встигне він за короткий час адаптуватися в команді?

- У нього буде достатньо часу для цього, оскільки він із Європи. Навіть якщо б ми його підписали раніше, все одно довелося б дати час для відпочинку, оскільки чемпіонат у його країні закінчився значно пізніше, ніж в Україні. Цей трансфер у нас «на мазі», я гадаю, він не зірветься. Підпишемо угоду вже в понеділок-вівторок.

- Свого часу і Газзаєв казав, що приїде Андре й допоможе. Але цього не сталося...

- То Газзаєв казав, а це – Сьомін. Це дві різні речі.

- Хто ще поповнить «Динамо», окрім нападника?

- Поки ми говоримо лише про форварда. Юрій Павлович ставив завдання купити гравця в середину поля, ми це зробили. Тепер потрібно придбати нападника. Візьмемо одного, а якщо вдасться, підпишемо і другого.

- Чи буде Аруна грати з «Металістом» у зв’язку з його можливим викликом до збірної?

- Це питання до головного тренера. Гадаю, Аруна може зіграти з «Шахтарем». Але якщо викличуть, ми не маємо права не відпустити. Сьогодні в нас тренуються 22 футболісти та три воротарі. Гадаю, є з кого обирати.

Фотогалерея тренeвання Динамо

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер