Приїхали до Південної Пальміри з вірою у власні сили

Приїхали до Південної Пальміри з вірою у власні сили

Футболісти, тренерський штаб та персонал «Динамо» розташувалися в одному з найкращих готелів Одеси – п'ятизірковому «Бристолі», розташованому на розі Пушкінської та Буніна. Розмістившись та повечерявши, команда вирушила відпочивати.

Безпосередньо до матчу з «Чорноморцем» будуть готуватися наступні гравці:

Воротарі: Максим Коваль, Олександр Шовковський;

Захисники: Данило Сильва, Тарас Михалик, Євген Хачереді, Євген Селін, Тайє Тайво, Домагой Віда;

Півзахисники: Олег Гусєв, Денис Гармаш, Роман Безус, Сергій Сидорчук, Мігель Велозу, Лукман Аруна;

Нападники: Андрій Ярмоленко, Марко Рубен, Адмір Мехмеді, Браун Ідейє.

Олексій Михайличенко, помічник Олега Блохіна, повідомив офіційному сайту, що готуватися до матчу з «Чорноморцем» команді довелося трохи інакше, ніж супернику, в якого немає у своєму складі збірників. «В Одесі було б важко, навіть якщо би не було перерви, пов'язаної з іграми збірних. Але в той же час ми пишаємося тим, що в нашому клубі виступає дуже багато гравців національних команд своїх країн, це велика честь, і ми радіємо з цього. Всі хлопці повернулися в хорошому настрої й доволі швидко перелаштувалися на чемпіонат України, оскільки розуміють, наскільки відповідальний період для «Динамо» зараз, і його потрібно подолати з честю. Тому всі разом добре відпрацювали й підготувалися».

На думку Олексія Олександровича, який відзначав учора свій 50-й День народження в дорозі разом із командою динамівців, перш за все, потрібно перемагати самим та дивитися на свою гру, а не стежити за помилками конкурентів. «Лише так можна досягти хорошого результату. Так, «Дніпро» припустився помилки, а до цього неодноразово помилялися й ми, подібне зустрічається у футболі на кожному кроці. Повторюся, необхідно відштовхуватися від власної гри, вміти радіти своїм перемогам, а не чужим поразкам».

Отже, сьогодні, 31 березня, на вболівальників чекає цікавий поєдинок. Початок зустрічі о 15:00! Не пропустіть!

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер