Примирення: РИБКИ і Ультрас, Леоненко і ЯРМОЛЕНКО (+відео)

Примирення: РИБКИ і Ультрас, Леоненко і ЯРМОЛЕНКО (+відео)

У цей перший весняний тур національної першості футболісти радували глядачів красивими комбінаціями і голами, деякі з воротарів були просто непробивні. Як завжди не обійшлося без суддівських помилок, які в певних випадках вплинули навіть на результати деяких поєдинків.

Не менш цікаві події відбувалися і після завершення матчів. Так, Андрій Ярмоленко в ефірі каналу «Футбол 1» на запитання ведучого: чи тримає він образу на Віктора Леоненка, відповів, що у нього з цим «експертом» і ніякого конфлікту не було. «Він може висловлюватися з приводу виступів команди, щодо гри будь-якого гравця, але в нормальній формі. Тільки про це я його прошу». Той у властивій йому манері вигукнув «Мир» і дав привід тому ж ведучому оголосити на всю країну, що це і є той позитив, який так потрібен усім. Хто ж з цим буде сперечатися!

Ще один конфлікт думаємо, пішов у небуття, після того, як воротар нашої команди Олександр Рибка після матчу з «Таврією» відправився до трибун динамівських Ультрас і вимовив слова, які знайшли відгук серед найактивніших прихильників клубу (див.відео).

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер