Купуйте білети у «Студентський сектор»!

Купуйте білети у «Студентський сектор»!

З 9-го липня ви можете придбати абонементи у «Студентський сектор» на стадіоні НСК «Олімпійський» на домашні матчі «Динамо» в сезоні 2013/14 рр.

«Студентський сектор» (23 сектор)

Вартість абонемента - 135 гривень.

Для придбання абонемента необхідно пред'явити касиру діючий студентський квиток.

Так само нагадуємо, що триває продаж абонементів у «Шкільний сектор» (12 сектор) на стадіоні НСК «Олімпійський» на домашні матчі «Динамо» в сезоні 2013/14 рр. Вартість абонемента - 15 гривень. Для покупки абонемента необхідно пред'явити касиру діючий учнівський квиток.

Сезонний абонемент являє собою пластикову картку з індивідуальним номером і серією. Абонемент є дійсним протягом усього футбольного сезону 2013/14 рр. і дає право власнику відвідувати всі домашні матчі «Динамо» в чемпіонаті України і Кубку України (крім фіналу), а також отримувати ряд знижок і переваг перед НЕ власником абонемента.

Придбати абонемент можна в будівлі Фан-клубу ФК "Динамо" Київ (вул. Грушевського, 3) з понеділка по п'ятницю з 10.00 до 18.00

Для всіх, хто придбає абонементи у «Шкільний сектор» та «Студентський сектор» на сезон 2013/14 до 14 липня, Фан-клуб ФК «Динамо» Київ проводить безпрограшну миттєву лотерею, в якій є можливість виграти такі призи:

- Індивідуальне фото з футболістом київського «Динамо»;

- Шарф ФК «Динамо»

- Книга «80 років «Динамо» з автографами футболістів;

- Новий випуск клубного журналу «Динамо Київ»;

- Стартовий пакет мобільного зв'язку для вболівальників «Динамо» (Київ).

Детальна інформація за телефонами:

(044) 597 0015

(044) 597 0016

Фан-клуб ФК «Динамо» Київ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер