Купуйте сезонні абонементи і беріть участь у програмах лояльності «Друзів «Динамо»!

Купуйте сезонні абонементи і беріть участь у програмах лояльності «Друзів «Динамо»!

ФК «Динамо» (Київ) постійно розширює коло компаній, які приєднуються до програми лояльності «Друзі «Динамо». http://www.fcdynamo.kiev.ua/tickets/partners/

Наразі власники динамівського абонемента на поточний сезон мають право на знижки в клініці «Борис», мережі магазинів «Арбер», закладах «Пільзнер Бар» та «Бочка», а також беруть участь у розіграші туристичних путівок від компанії «Пілот».

Найближчим часом до програми лояльності «Друзі «Динамо» приєднаються десятки компаній із інших сфер діяльності.

Для тих, хто ще не встиг стати власником абонемента і заповнити анкету, інформуємо, що придбати абонементи і заповнити анкети за абонементами на сезон 2013/14 можна в касах стадіону «Динамо» імені В. Лобановського (вул.Грушевського, 3) або НСК «Олімпійський» (вул.Велика Васильківська, 55).

Власники абонементів, які під час їхньої купівлі не заповнили анкету, можуть її заповнити http://www.fcdynamo.kiev.ua/tickets/anketa/ і вислати на e-mail: [email protected]

Усі дані будуть додані до бази даних, і анкета зможе брати участь у розіграшах путівок від туристичної компанії «Пілот» та інших програмах, передбачених для власників сезонних абонементів ФК «Динамо» (Київ).

Нагадуємо, що перший розіграш путівок до Туреччини на двох 5* http://www.fcdynamo.kiev.ua/news/authors/turputevki_vladeltsam_abonementov_dinamo/ від компанії «Пілот» буде проведено 19 вересня о 15:00 за допомогою онлайн-програми random.org, до якої будуть внесені прізвища учасників (власників абонементів, які заповнили анкету). Переможцем стане той учасник, прізвище якого буде зазначено програмою в списку першим.

Станьте власником сезонного абонемента і беріть участь у програмах лояльності «Друзів «Динамо»!

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер