«Друзі «Динамо»: привілей для власників абонементів

«Друзі «Динамо»: привілей для власників абонементів

Із сьогоднішнього дня розпочато роботу коаліційної програми лояльності «Друзі «Динамо». Згідно з нею, всі власники динамівського абонемента на поточний сезон мають право на знижки в найкращих компаніях Києва.

Першими партнерами програми стали клініка «Борис», мережа магазинів «Арбер», заклад «Пільзнер Бар» та інші. Найближчим часом до програми лояльності «Друзі «Динамо» приєднаються десятки компаній з різних сфер діяльності. У них власники абонементів отримають право на знижки, які варіюються залежно від категорії самого абонемента.

Тепер перебуваючи в Києві, обов'язково майте при собі динамівський абонемент. Відчутні знижки можна буде отримати в багатьох закладах сфери торгівлі та послуг. Детальнішу інформацію про учасників програми «Друзі «Динамо» можна дізнатися у відповідному розділі на клубному сайті ФК «Динамо».

Коаліційна програма лояльності «Друзі «Динамо» відкрита для співпраці з організаціями різних форм власності. Щоб стати учасником програми, необхідно заповнити анкету та надіслати на електронну адресу:
[email protected]

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер