Привітання Ігорю Кочетову від Григорія Суркіса

Привітання Ігорю Кочетову від Григорія Суркіса

Сьогодні, 2-го травня, виповнюється 65 років українському спортивному та футбольному функціонеру, президенту Федерації футболу міста Києва й колишньому віцепрезиденту Федерації футболу України Ігорю Кочетову.

Ювіляра привітав почесний член УЄФА Григорій Суркіс.

Шановний Ігоре Миколайовичу! Дорогий Друже!

Вітаючи Вас із ювілеєм, складаю шану справді видатному менеджеру й організатору – людині, пристрасно відданій своїй справі, котра гідно несе відповідальність за безперебійність футбольних процесів в українській столиці.

Київський футбол має міцне й родюче підґрунтя – розгалужену систему аматорських і дитячо-юнацьких змагань, де зайняті кількадесят клубів і багатотисячний загал активних гравців, тренерів, арбітрів. Усім цим строкатим господарством тремтливо опікується міська Асоціація футболу під Вашим чуйним і далекоглядним керівництвом.

Незважаючи на брутальні «підніжки» в минулому від футбольних горе-функціонерів, Ваша організація була й залишається прикладом для інших. А Ваші особисті зусилля на футбольній ниві – зразок ефективності, послідовності й патріотизму.

У ці каштаново-травневі дні бажаю Вам, шановний ювіляре, як і всім нам, якнайскорішої Перемоги України у кривавій війні, а за тим – мирного неба, щастя, злагоди та затишку в колі рідних, близьких і друзів.

Нехай футбол залишається для Вас джерелом натхнення й радості!

Із повагою, Григорій СУРКІС

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер