Привітання Володимиру Мунтяну з ювілеєм від Григорія Суркіса

Привітання Володимиру Мунтяну з ювілеєм від Григорія Суркіса

Дорогий Володимире Федоровичу!

Прийміть найтепліші та найщиріші поздоровлення за нагоди Вашого 75-річчя!

Перераховувати усі Ваші здобутки в футболі – марна справа: там стільки золота, стільки кубків… Звісно, особливе місце з-поміж них займають Кубок володарів кубків та Суперкубок УЄФА 1975 року. Та не трофеї зробили Вас живою легендою вітчизняного футболу, а віддана любов мільйонів уболівальників з усього світу.

Я сам мав щастя спостерігати Вас у грі та долучатись до заслужених овацій на Вашу адресу на трибунах. Згодом ми всі неодноразово аплодували Вам як тренеру та організатору, як провіднику та взірцю для багатьох-багатьох поколінь тих, хто займається футболом у найширшому сенсі.

Жодні епітети та компліменти не зможуть в повній мірі звеличити Вашу роль у нашому футболі. Не менш складно підібрати по-справжньому достойні Вас слова подяки від усієї футбольної спільноти – а надто її багатомільйонної динамівської частини – за Ваш колосальний внесок у розвиток цієї Гри в Україні.

Тому я скажу просто: дорогий наш Володимире Федоровичу, залишайтесь таким же неймовірно натхненним та продовжуйте допомагати нам змінювати український футбол на краще. Величезне Вам спасибі за все, що Ви зробили і робите зараз!

Від всього серця зичу Вам щастя, здоров’я, миру, благополуччя. Переконаний, що вся футбольна Україна Вами пишається та бажає Вам усього найкращого в цей особливий день.

Завжди Ваш,

Григорій Суркіс

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер