Привітання Григорія Суркіса з нагоди 90-річчя «Динамо» (Київ)

Привітання Григорія Суркіса з нагоди 90-річчя «Динамо» (Київ)

У ці дні свій 90-річний ювілей святкує ваш улюблений клуб – київське «Динамо». Переконаний, це особлива подія для всієї спортивної спільноти України та далеко за її межами, але головним чином – саме для вас. Це, в першу чергу, – ваше свято. І численні привітання з усього світу, які зараз отримує «Динамо», також ідуть і на вашу адресу.

Гадаю, не варто переповідати історичні звитяги та досягнення «Динамо» чи описувати унікальну роль цього клубу та його видатних постатей, на кшталт Валерія Лобановського, у розвитку вітчизняного та світового футболу – ви це чудово знаєте й самі. Головне, що потрібно сказати: упродовж усіх цих славетних 90 років саме ви – вірні вболівальники – були найціннішим динамівським надбанням.

Ви були з «Динамо» в різні часи – успішні й не дуже. А «Динамо» у відповідь завжди грало для вас, билося за вас та перемагало заради вас. Особисто я дуже щасливий, що теж можу розділити з вами радість причетності до історії найтитулованішого клубу України, одного з найуспішніших та найвидатніших футбольних колективів Європи.

Дорогі друзі! Від усього серця вітаю вас, і разом із вами сподіваюся, що київське «Динамо» й надалі примножуватиме славу українського футболу, здійснюватиме нові звершення та користуватиметься повагою та любов’ю мільйонів своїх шанувальників.

Віце-президент УЄФА Григорій Суркіс

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер