Привітання Ігоря Суркіса з нагоди 90-річчя ФК «Динамо» (Київ)

Привітання Ігоря Суркіса з нагоди 90-річчя ФК «Динамо» (Київ)

Щиро вітаю вас із 90-річним ювілеєм київського «Динамо»!

Від імені всього клубу висловлюю безмежну подяку тим, хто  підтримував та підтримує команду у хвилини радощів та суму. Тим, без кого її неможливо було уявити ані тоді, на зорі становлення, ані зараз.

90 років – ціла епоха, в якій знайшлося місце не лише фантастичним тріумфам, але й гірким поразкам. Утім, кожна невдача робила «Динамо» сильнішим, і не випадково сьогодні воно залишається найтитулованішим клубом радянського та українського футболу, посідаючи почесне місце в європейських табелях про ранги.

Ювілей – це чудовий привід ще раз озирнутися та окинути поглядом той славетний шлях, якій здолала команда, згадавши її знаменні перемоги, зіркових футболістів та мудрих тренерів. Ми вклоняємося ветеранам, які з честю несли біло-синій прапор усі ці роки, й, звичайно, вшановуємо пам'ять тих, кого вже немає з нами.

Однак перегортаючи золоті сторінки історії та віддаючи належне колишнім звитягам, ми не маємо права забувати про поточні задачі й чергові виклики. Традиціям, закладеним видатними попередниками, «Динамо» зраджувати не збирається – для нього, як і раніше, іншого місця, окрім першого, не існує.

Наші вірні вболівальники! Ми розраховуємо на вашу підтримку, адже рухатися вперед та долати нові вершини зможемо лише разом. Запевняємо, що «Динамо» докладатиме максимальних зусиль, аби своєю грою надати вам якомога більше приводів для гордості та радості.

Ігор СУРКІС, президент ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер