Приємні переживання

Приємні переживання

4:2. Якщо не знати, як розгортались події та не дивитись поєдинок, то цілком комфортний та прийнятний рахунок для «Динамо».

Насправді ж усе вийшло непросто, напружено, зате інтригуюче. Два тайми виявились абсолютно різними в плані результату, але не можна сказати, що першу половину гості провалили, після перерви показали якийсь якісний прорив. Просто в першій сорокап'ятихвилинці кримчани зуміли вижати максимум із своїх моментів, а в обороні зусиллями Родича не дозволили зробити того ж самого «біло-синім». Простіше кажучи, кіпер тягнув усе, що летіло, а в атаці два стандарти привели до двох голів.

Найприкріше, що аж ніяк не вперше динамівці пропускають після подач із кута поля. От і в звітному поєдинку без щільної опіки опинився Любенович, який зумів головою підрізати м'яч у дальній кут. Очевидно, що хтось із підопічних Дем'яненка порушив усі домовленості та пропустив свого гравця.

Гості могли відповісти дуже схожим голом, але Юссуф із більш вигідної позиції пробив у руки голкіперу. А коли закінчилась третя додана до першого тайму хвилина Несмачний чомусь сфолив на Ідахорі за двадцять метрів від воріт Шовковського. Любенович пробив досить прогнозовано, але Родріго вибіг із стінки і м'яч пролетів точно в тому місці, де бразилець повинен був знаходитись.

Стало очевидно, що якщо і в другому таймі господарі зможуть нав'язати динамівцям рваний темп, із великою кількістю єдиноборств та фолів, то все може закінчитись для динамівців дуже погано. До речі, саме тактика дрібних порушень привела господарів до катастрофи.

Спочатку один м'яч відіграв Мілевський. Фол, Родріго міцно б'є зі штрафного, Тодич із великими труднощами витягує м'яч із кута, але першим на підборі Ребров. Сергій прострілює, Юссуф із декількох метрів умудряється потрапити в перекладину, але в подальшому м'яч відскакує до Мілевського…

Минає десять хвилин і чергове необов'язкове порушення зі сторони кримчан дорого їм обходиться. Корреа навісив зі штрафного, а Родріго вміло зумів звільнитись від опіки і з лінії воротарської точно пробив головою. Не перемогти за таких обставин – було б несправедливо. Відіграти два м'ячі на виїзді і на цьому зупинитись? Ні, ніхто і не збирався зупинятись.

Динамівці прогавили два чудових моменти (Юссуф та Мілевський), але свого таки добились. Знову фол, знову навіс Корреа і автор першого м'яча у боротьбі з Омоко точно б'є головою – 3:2! Сімферопольці були не просто в шоці, у психологічному плані команда була зруйнована. Усі спроби відігратись виглядали непереконливо, а контратаки вони пропускали із усе більшою небезпекою.

Як результат, ця небезпека матеріалізувалась у четвертий м'яч. Знову в ролі асистента (такий собі хет-трік) виступив Корреа. Після зручного паса бразильця Гусєв холоднокровно розправився з Родичем сильним низовим ударом.

У психологічному плані дуже важлива та потрібна перемога. Особливо якщо врахувати, що наступний суперник «Динамо» не так давно виграв на виїзді у «Шахтаря»…

 


www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер