Приємні новини перед грою в Ужгороді

Трохи відпочивши після п'ятничної зустрічі з донецьким «Металургом», гравці та тренери «Динамо» розпочали підготовку до наступного матчу в чемпіонаті України. В рамках перенесеного 13-го туру в середу, 24-го березня, в Ужгороді «Динамо» зіграє із «Закарпаттям».

На щастя, пошкодження, якого Євген Хачеріді зазнав після зіткнення з Мгуні у грі з «Металургом», виявилося несерйозним.

- Почуваю себе нормально, - бадьорим голосом розповів у понеділок удень Женя. - Після повернення до Києва зробив знімок, який показав, що в мене лише сильний удар великого пальця ноги. Якщо чесно, судячи з того болю, який я відчув на полі, боявся, що сталося щось серйозніше. Слава Богу, обійшлося. Вже потихеньку тренуюся, але нога, безумовно, трохи болить. Сподіваюся, до матчу із «Закарпаттям» минеться. До Ужгороду поїду разом із командою і хочу допомогти партнерам на полі.

Також у загальній групі займається Айїла Юссуф, який через застуду минулого тіжня пропустив кілька тренувань і гру з донецьким «Металургом». Позаду проблеми із здоров'ям в Андрія Шевченка. Усі вищеперераховані гравці готуються до важливої зустрічі із «Закарпаттям» і налаштовані допомогти «Динамо» привезти з Ужгороду три очки.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер