Приємні сюрпризи під час перегляду фіналу Ліги чемпіонів у ресторані Лобановського!

Приємні сюрпризи під час перегляду фіналу Ліги чемпіонів у ресторані Лобановського!

Цього року за головний трофей найпрестижнішого європейського клубного турніру поборються «Баварія» та «Челсі». На жаль, потрапити на «Альянц-Арену» та поспостерігати за дійством на власні очі зможуть далеко не всі. Тому ресторан Лобановського, який знаходиться в Козині, недалеко від навчально-тренувальної бази «Динамо», в суботу, 19-го травня запрошує всіх бажаючих насолодитися фіналом Ліги чемпіонів на великому телеекрані, а також смачною європейською та українською кухнею та великим розмаїттям напоїв у затишній, дружній атмосфері.

До послуг відвідувачів гриль-меню, дитяче, мангал-меню (барбекю). Чого лише варті назви страв у меню: фруктовий салат «Молодіжка», фірмова аджика «Домашня заготовка», лобіо «Атака» та уха «Динамо» із сьомгою. Креветочний коктейль до пива «Фанат» прикрасить телеперегляд гри мільйонів, так само, як і коктейль «Шева», а також кава «3:0».

До речі, за перший забитий м'яч у матчі кожен відвідувач безкоштовно отримає келих пива. А для того, хто правильно вгадає рахунок, передбачено подарунок від ресторану. До того ж будь-який відвідувач, який назве кодову фразу «Разом до перемоги!», отримає 3% знижку.

На території комплексу також можна гідно оцінити красу навколишньої природи. Співають птахи та шумлять сосни, легко дихається, і ніщо не нагадує про міську метушню. До послуг гостей літній майданчик та італійський дворик. А бажаючі залишитися на ніч зможуть розташуватися в затишних номерах готелю Лобановського: http://lobanovsky-hotel.com/

Телефон ресторану: (044) 520-88-49, (044) 520-88-39

Доїхати до ресторану Лобановського можна автобусом № 63 або маршрутками № 314, 311 та 313 від станції метро «Видубичі» лише за 20 хвилин, їхати вбік Козина.

Приємного перегляду і проведення часу!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер