Призи знайшли лауреатів

Призи знайшли лауреатів

У четвер відбулося вручення найпрестижніших нагород вітчизняного футболу – кришталевих кубків переможцям референдуму газети “Український футбол”. На урочистій церемонії були присутні перші особи національного футболу – Григорій та Ігор Суркіси, Равіль Сафіуллін, Генадій Лисенчук, Андрій Стеценко та багато інших.

За підсумками традиційного референдуму на найкращого футболіста України, опитувані виданням фахівці, журналісти і вболівальники на перше місце поставили форварда дніпропетровського “Дніпра” Олега Венглинського. Тренером року №1 став ще один представник дніпрян – Євген Кучеревський. Лаври найкращого воротаря та легіонера дісталися динамівцям Олександру Шовковському і Валентину Белькевичу, а приз “Золотий мікрофон” Дмитру Джулаю.

Динамівці зараз відпочивають в теплих краях і заслужені призи отримають після прибуття до Києва, після 5 січня. Окрім кришталевих ваз і кубків, які дісталися лауреатам, найкращих за версією газети “Український футбол” відзначив і футбольний клуб “Динамо”. Президент киян Ігор Суркіс вручив призи переможцям і побажав не зупинятися на досягнутому.

“Це дуже гарна традиція, відзначати найкращих футболістів і тренерів за підсумками року що минає. Я дуже радий за нашого вихованця Олега Венглинського, для якого вдало склався 2003 рік. Бажаю йому здолати ще не одну футбольну вершину, забиваючи при цьому все більше і більше м’ячів. Але тільки – не у ворота київського “Динамо”, - іронічно підсумував Ігор Михайлович.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер