Призи переможцям та враження для Богуша

Призи переможцям та враження для Богуша

У суботу футболісти «Динамо» Станіслав Богуш та Владислав Калитвинцев, які відновлюються після травм і не готуються до гри з «Металургом», відвідали цікавий захід – нагородженні переможців Християнської футбольної ліги. Динамівці прийшли не з порожніми руками. Перш ніж вручити медалі, кубки та дипломи призерам першої, другої та третьої ліг, віце-президент клубу Олексій Семененко подарував м’яч і футболку з автографом Андрія Шевченка президенту Християнської футбольної ліги.

Перед початком урочистої частини глядачі захоплювалися силовим шоу віруючих спортсменів із Чернігова, які руками забивали цвяхи, гнули сталеві прути та скручували у трубочку сковороду. А Станіслав Богуш навіть узяв участь в одному з номерів. Його викликали на сцену в якості добровольця, щоб молотом розбити важку плиту прямо на грудях у силача, який розташувався між двома стільцями. Стас із честю впорався з цим завданням. Було помітно, наш воротар перебував під враженням, не меншим, ніж сам герой номеру.

Після церемонії нагородження футболісти опинилися в центрі загальної уваги. Людей, які бажали сфотографуватися з ними та взяти автограф, була велика кількість. Приділивши увагу всім хлопцям, Станіслав Богуш поділився враженнями:

- Я вперше беру участь у подібному нагородженні і, зізнатися, приємно здивований. Видно, наскільки воно важливе для хлопців, які заслужили медалі, кубки та призи. Церква справді робить велику справу. Що стосується силового шоу, неодноразово спостерігав подібні номери по телевізору, але коли все відбувається настільки близько, лише в кількох метрах, враження зовсім інші. Чесно кажучи, хвилювався за цього хлопця, який лежав із плитою між двома стільцями (посміхається). Добре, що все добре закінчилося. Блок був значного розміру, очевидно, що герой номера володіє надзвичайною силою.

Що стосується мого здоров’я, зараз займаюся за індивідуальною програмою, роблю необхідні процедури та постійно перебуваю на контролі у лікарів. Уже втомився від цих проблем зі здоров’ям. Ще не буду говорити про терміни відновлення, не хочеться загадувати наперед. Швидше б уже одужати та почати нормально тренуватися.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер