Прямі трансляції матчів «Динамо» з «Фенербахче» - ексклюзивно на Setanta Sports

Прямі трансляції матчів «Динамо» з «Фенербахче» - ексклюзивно на Setanta Sports

Компанія Setanta Sports в Україні набула ексклюзивних прав на показ у прямому ефірі матчів другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів УЄФА між «Динамо» та «Фенербахче».

Обидва матчі нашого клубу проти турецького «Фенербахче» будуть транслюватися безкоштовно для вболівальників з України на OTT платформі setantasports.com, та на телеканалі Setanta в мережах операторів телебачення України. Зокрема планується організація виїзної студії до та після матчу.

Ця важлива угода стала результатом плідної співпраці Setanta Sports із «Динамо».

Перший матч другого відбіркового етапу Ліги чемпіонів розпочнеться 20 липня о 21.00 за київським часом у польському місті Лодзь на міському стадіоні імені Владислава Крола. Матч-відповідь проти «Фенербахче» відбудеться 27 липня в Стамбулі, початок – о 20:00 за київським часом; як і у разі першого матчу, пряма трансляція буде доступна на онлайн-платформі setantasports.com.

Окрім України, онлайн-платформа setantasports.com стане єдиним транслятором матчів, які будуть зіграні 20 та 27 липня, у 13 країнах Європи та Азії, а вболівальники зможуть подивитися матчі безкоштовно.

За наявності доступу до мережі Інтернет подивитися єврокубкові матчі «Динамо» зможуть у тому числі наші Герої – захисники України на передовій. Сподіваємось, що «біло-сині» дадуть привід радіти перемозі всій нашій країні!

Відзначимо також, що матчі «Динамо» проти «Фенербахче» з ексклюзивним коментарем будуть показані у запису на клубному ТБ-каналі «Динамо TV», 20 липня – о 23.20, а 27 липня – о 22.20.

Нагадаємо, що команда, яка стане переможцем за сумою двох матчів, пройде до 3-го кваліфікаційного етапу Ліги чемпіонів, жеребкування якого відбудеться 18 липня.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер