Пробіжка під марбельским дощем у гарному настрої

Пробіжка під марбельским дощем у гарному настрої

Як говориться, погода внесла свої корективи. Увечері накрапав невеликий дощ... До того ж, гравцям після трьох днів відпочинку потрібно втягнутися до тренувального процесу, й сильно навантажувати їх у перший же день було б небажано.

Говоримо однією мовою

Знову зібравшись усім складом у холі готелю Gran Meliá Don Pepe перед тренуванням, гравці, які не бачилися кілька днів, радісно вітали один одного. Що примітно, навіть легіонери використовували при цьому переважно російськомовні вітання. «Привіт! Як справи?» – із посмішкою на обличчі вигукнув Мігель, побачивши свого колегу за амплуа Сергія Сидорчука.

Уже ввечері, після тренування, Лукман Аруна, який також висловлюючись російською мовою, хоч і не без зусиль, питався, як пройти до масажного кабінету. Огнєн Вукоєвич та Данило Сильва, які вільно спілкуються російською, вже нікого не дивують. До слова, нещодавно Домагой Віда заявив, що вже може спілкуватися мовою Пушкіна та Толстого без допомоги свого друга й земляка Огнєна Вукоєвича. Перевірити це у справі нам належить найближчим часом – чекайте найближчими днями інтерв'ю на нашому офіційному сайті з Домагоєм.

Так це ж «Динамо» (Київ)!

Отже, динамівці вийшли на пробіжку у відмінному настрої, незважаючи на дрібний дощ. Перше враження після виходу на свіже повітря приємно здивувало – практично всі відзначили, що на вулиці насправді набагато тепліше, ніж здавалося, спостерігаючи з готелю.

Уздовж набережної в цей же час бігали шанувальники здорового способу життя, й багато з них були одягнені зовсім по-літньому. Побачивши відеокамеру динамівського клубного ТБ, хлопці та дівчата, чоловіки та жінки й навіть бабусі та дідусі, які пробігали повз, мило посміхалися та трохи позували.

Вже після того, як динамівці завершили пробіжку, до Євгена Хачеріді підійшов один -аматор поважного віку та запитав, що це за команда приїхала на збір, на що Женя вказав на динамівську емблему на футболці, й чоловік вигукнув: «Так це ж «Динамо» Київ! Так, це дуже великий клуб!»

Новий гравець?

Варто сказати, що в команді панує дуже дружня атмосфера. Гравці у відмінному настрої, весело жартують. «У нашій команді новий гравець?!» – жартома запитав Браун Ідейє у Кристіана Маховського (британського представника компанії-організатора збору динамівців, на фото в центрі), дружньо поплескавши того по плечу. «От саме ти й виглядаєш як новий гравець, такий свіжий!», – парирував Кристіан, натякаючи на бадьорість та свіжий аромат парфумів Брауна.

Пробігшись та розім'явшись під керівництвом Віталія Кулиби та Сергія Федорова, динамівці повернулися до готелю. Відзначимо, що в занятті не брали участі Дьємерсі Мбокані та Юнес Беланда. Обидва підхопили простуду та залишилися в готелі, але найближчим часом вони будуть готові тренуватися, просто клубні лікарі вирішили поберегти їх та не випускати на вулицю у вітряну та трохи дощову погоду.

Попереду – насичені півтора тижні

Уже з четверга динамівці знову перейдуть на дворазовий режим тренувань із повною викладкою, зосередившись на підготовці до майбутніх поєдинків Ліги Європи проти «Валенсії».

Перший контрольний матч наша команда проведе в суботу, 8 лютого. Суперником «біло-синіх» буде польська «Легія». Гра відбудеться в курортному містечку Ла Кала де Міхас, який є частиною муніципалітету Міхас та розташований також на узбережжі приблизно у п'ятнадцяти хвилинах від Марбельї на третині шляху до Малаги. Початок зустрічі заплановано на 16:30 за місцевим часом (17:30 за київським).

Наступного дня, 9 лютого, наша команда проведе ще один контрольний матч – проти шведського клубу «Ельфсборг». Початок зустрічі такий же самий, що й днем ​​раніше. А в середу, 12 лютого, на «Динамо» чекає поєдинок проти «Малаги», яка прийме «біло-синіх» на стадіоні Ciudad de Málaga Athletics Stadium (на фото).

До слова, головний тренер «Малаги» Бернд Шустер має намір використати у грі з нашою командою бойовий склад, хоч сезон в Іспанії зараз у розпалі. Головною передумовою для цього (на думку організаторів) може стати те, що цей клуб проведе свою зустріч у чемпіонаті Іспанії 8 лютого, а наступну лише 17-го.

Також цього тижня тренувальний табір «Динамо» відвідають представники офіційного сайту УЄФА, які проведуть медіа-день, у рамках якого підготують сюжет про нашу команду. Всі ці події в повному обсязі та з усіма подробицями будуть висвітлені на офіційному сайті «Динамо» Київ. Залишайтеся з нами!

обговорити на форумі

© www.fcdynamo.kiev.ua

* фото А.Лукацького

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер