Пробіжка в лісі, «квадрати» на полі

Пробіжка в лісі, «квадрати» на полі

Уже не вперше тренувальний день на учбово-тренувальному зборі в Австрії починається для футболістів «Динамо» у тренажерному залі. Після загальної розминки хлопці розділилися на дві групи. Перша працювала на тренажерах – кожен зміцнював ту групу м'язів, яку вважає в себе найбільш проблемною. Друга в цей час у сусідньому залі під керівництвом Сергія Реброва виконувала комплекс вправ із аеробіки. Після чого групи помінялися місцями. Старанно на велотренажері займався Данило Сильва – бразильцю не позичати бажання якомога скоріше повернутися до загальної групи.

Завершивши роботу в тренажерному залі, воротарі разом із Михайлом Михайловим вирушили на футбольне поле – в них окрема від футболістів тренувальна програма. Позаду проблеми в Олександра Шовковського, який не брав участі у спарингу з «Манісаспором». У завтрашньому контрольному поєдинку голкіпер буде готовий зіграти.

Іншим хлопцям було запропоновано побігати мальовничим альпійським лісом, який розкинувся навколо готелю. Бігові навантаження, із прискореннями в гору та рівною місцевістю, сприймаються футболістами без особливого задоволення. Проте, всі розуміють, що без закладеного фундаменту фізичної підготовки не буде й позитивних результатів в офіційних матчах.

Погода з ранку вирішила полякати динамівців. Неначе кажучи «побалувалися – й вистачить», після трьох сонячних днів небо рясно поливало австрійську землю дощовими краплями. Щоправда, ближче до обіду опади припинилися, і тим самим встановилися комфортні умови для заняття на тренувальному полі, куди гравці вирушили ввечері.

Тренерський штаб запропонував підопічним вправи на розтяжку, щоб розтягнути втомлені після двотижневого збору м'язи, а також пограти у квадрат. На «закуску» хлопці виконали кілька ігрових серій, спробувавши перенести тренерські напрацювання на футбольне поле.

Нагадаємо, що завтра в «Динамо» заплановане проведення останнього контрольного матчу в Австрії. Суперником команди Юрія Сьоміна стане румунська «Астра». Початок поєдинку – о 13:00 за київським часом.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), з Австрії

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер