Пробіжки лісом

Пробіжки лісом

Сьогоднішнє ранкове тренування стало логічним продовженням вчорашнього заняття. Воротарі разом із тренером Сергієм Краковським виїхали на поле для повноцінного тренування, а решта футболістів залишилися в готелі. Втім, відпочивати їм не довелося.

Поряд із готелем, біля підніжжя гори, розкинувся великий альпійський ліс, де тренерський штаб і вирішив провести бігові тести для футболістів. Головний тренер Юрій Сьомін, опинившись серед високих дерев, навіть пожартував із цього приводу: «Давайте, запасайтеся киснем! А то приїдете до Києва, дихати нічим буде…» Футболісти були зосереджені на тестах, тому побажання Юрія Павловича більшість не сприйняли до уваги. Лише захисник Андрій Несмачний, вже звиклий до важких навантажень за роки перебування в «Динамо», спробував відповісти жартом: «Так давайте заберемо кисень із собою!»

Проте, незважаючи на всю складність, тести динамівці пройшли на «відмінно». Ймовірно, свіже альпійське повітря сприятливо вплинуло на них. Окремо від всіх займалися лише Андрій Фартушняк, який продовжує набирати форму після хвороби, а також Олександр Алієв, у якого невелике пошкодження.

На вечірньому тренуванні, у вигляді компенсації за бігові тести, хлопці вже тренувалися виключно із м’ячами. Особлива увага тренерського штабу була звернена на відпрацювання техніко-тактичних дій при верхових подачах, а також на удари по воротах з різних позицій. Футболістам інколи вдавалися неймовірні за красою голи, на що воротарі лише розводили руками. Особливо старався Марис Верпаковскіс: і п’ятою підіграє, і в падінні через себе проб’є, і після бокового падіння вдарить. Сподіватимемося, що важка травма вже позаду, і тепер в очах головного тренера Марису вдасться проявити свої найкращі якості.

Наприкінці тренування багато хто не хотів йти з футбольного поля. Олександру Шовковському, на правах капітана команди, довелося навіть кілька разів крикнути молодим партнерам «Поїхали!». Завтра на цьому полі динамівці проведуть останнє тренування, після чого зіграють контрольний матч проти польського «Гроцлина». А вже в неділю вранці команда візьме курс на Київ.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер