Продовжуємо підтримувати: «Динамо» передало допомогу пораненим бійцям АТО

Продовжуємо підтримувати: «Динамо» передало допомогу пораненим бійцям АТО

Цього тижня Національний військово-медичний клінічний центр "Головний військовий клінічний госпіталь" прийняв нову групу поранених бійців із зони АТО, серед яких багато військовослужбовців мають важкі поранення.

Допомагаючи та підтримуючи українських захисників із початку війни на Сході країни, "Динамо" постійно тримає руку на пульсі потреб столичного військового госпіталю та бійців, які відновлюються після операцій і проходять реабілітацію. За дорученням президента ФК "Динамо" Київ Ігоря Суркіса клуб дізнався у волонтерів, яка допомога потрібна прибулим військовослужбовцям, і оперативно доставив необхідні речі.

Сьогодні Головному військовому клінічному госпіталю від київського "Динамо" був переданий одяг для госпіталізованих бійців: спортивні костюми, куртки, футболки, кросівки, сумки, а також продукти харчування та засоби особистої гігієни.

"Динамо" Київ допомагає хлопцям, які знаходяться на передовій і повертаються звідти з пораненнями. Клуб дізнається у волонтерів, яка допомога необхідна, і передає її в лікарню.

Днями до військового госпіталю приїхав новий борт із пораненими бійцями з зони АТО, тому "Динамо" звернулося до волонтерів, щоб дізнатися, яка допомога потрібна. Президент клубу дав доручення доставити в госпіталь усі необхідні речі", - розповів глава Фан-клубу ФК "Динамо" Київ Сергій Михайленко.

Разом із речами першої необхідності, Сергій Михайленко передав захисникам України слова підтримки від київського "Динамо" і побажання якнайшвидшого одужання.

Фото: Оксана Васильєва

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер