Програма перебування «Борусії» (Менхенгладбах) у Києві

Програма перебування «Борусії» (Менхенгладбах) у Києві

Після проходження всіх митних формальностей команда вирушить до готелю «Хаятт Рідженсі», а ВІП-гості та супроводжуючі журналісти розмістяться в сусідньому «Інтерконтиненталі».

Трохи відпочивши після дороги, команда відправиться на НСК «Олімпійський». О 17:30 у конференц-залі стадіону пройде регламентна прес-конференція за участю головного тренера «Борусії» (Менхенгладбах) Люсьєна Фавра і одного з футболістів гостей. О 18:00 гравці випробують газон «Олімпійського», провівши передматчеве тренування, 15 хвилин якого будуть доступні очам представників ЗМІ.

У райдері німецької команди до динамівців, як приймаючої сторони, значаться наступні побажання: господарі повинні надати гостям 20 офіційних м'ячів, 40 рушників, 10 макетів, одні переносні ворота, два масажні столи, фрукти (банани, яблука, виноград, груші), лід у кубиках, чай-кава, а також 100 пластикових пляшок мінеральної води без газу (по 0,5 л). Також для головного тренера Люсьєна Фавра заброньована окрема кімната, де він, напевно, буде розробляти на майбутню гру план, як піднести сюрпризи супернику на футбольному полі.

У день матчу в планах «Борусії» ранкова годинна розминка на стадіоні «Динамо» ім. Валерія Лобановського. Після неї у футболістів буде вільний час, цілком можливо хтось із них захоче помилуватися красотами столиці України, прогулявшись навколишніми вуличками.

На НСК «Олімпійський» команда планує прибути більш ніж за півтори години до стартового свистка. У роздягальні має бути все те ж саме, що і на передматчевому тренуванні, тільки мінеральної води потрібно вже 120 пляшок, а також джакузі з температурою води 37 градусів.

По закінченню матчу команда повернеться в елітний готель «Хаятт Рідженсі». На наступний день вранці делегація «Борусії» відправиться в аеропорт «Бориспіль», звідки після обіду візьме курс на Дюссельдорф.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер