Проти кого зіграють динамівці в молодіжних та юнацьких збірних

Проти кого зіграють динамівці в молодіжних та юнацьких збірних

До лав молодіжної збірної України, яка зажила новим життям, оновивши свій склад у зв’язку з віковим цензом гравців, Сергій Ковалець залучив п’ятьох динамівців, причому всі вони в поточному сезоні виступають за «Динамо-2». Це голкіпер Георгій Бущан, захисник Олександр Азацький, півзахисник Віталій Гемега, а також форварди Олексій Хобленко та Дмитро Хльобас.

Розпочавши свій перший збір 10 листопада, оновлена «молодіжка» вже встигла провести перший контрольний спаринг, в якому перемогла «Динамо-2», а динамівець Хльобас встигнув відзначитися голом за збірну. Перший офіційний матч нова «молодіжка» проведе вже в четвер, 13 листопада, на стадіоні НТК ім. В. Баннікова проти команди Туреччини. Початок зустрічі о 15:00.

До лав юнацької збірної України (U-19) були запрошені четверо динамівців – захисники Павло Лук’янчук та Богдан Михайличенко, півзахисник Максим Казаков, а також нападник Артем Бесєдін.

12 листопада команда Олександра Головка стартує у кваліфікаційному раунді чемпіонату Європи 2015. Суперниками України по групі стали збірні Ізраїлю, Швеції та Болгарії. 12 листопада наша команда стартує у змаганнях матчем зі збірною Швеції, за два дні «синьо-жовті» поміряються силами з командою Болгарії, а завершуватиме раунд команда Головка 17 листопада поєдинком із господарями – збірною Ізраїлю.

Дві найсильніші команди з кожної групи плюс найкраща команда, яка посіла третє місце, показавши найкращі результати проти двох лідерів своїх груп, потраплять до елітного раунду турніру, матчі якого пройдуть навесні 2015 року.

У неділю, 9 листопада, розпочався навчально-тренувальний збір юнацької збірної України (U-16), складеної з футболістів 1999 року народження. На збір були викликані два представники київського «Динамо» – голкіпер Владислав Кучерук та півзахисник Владислав Наумець.

12 та 14 листопада Україна U-16 проведе дві товариські гри проти однолітків зі збірної Данії.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер