Проти «Карпат» без лідерів

Проти «Карпат» без лідерів

За добу до початку поєдинку з «Карпатами» до Львова прибула делегація «Динамо». В аеропорту киян зустрічали значна кількість уболівальників, колекціонерів автографів і любителів фотографуватися. Традиційно в епіцентрі подій опинився Олег Лужний, для якого кожен візит до рідного міста немов бальзам на душу. Одному з уболівальників пощастило отримати від Олега Романовича клубний календар з іменним підписом.

Доволі швидко з аеропорту динамівці проїхали до готелю «Дністер». Серед гравців, які готуються зіграти з «Карпатами», немає Андрія Шевченка. Гематома на нозі нападника виявилася доволі серйозною, Андрію ще знадобиться час для повного відновлення. Також через травми до міста Лева не поїхали Мілош Нінкович та Євген Хачеріді. Серйозніші проблеми в Бадра Ель Каддурі, йому, на жаль, необхідна операція.

Традиційно з основним складом до гри готуються Денис Гармаш і Кирило Петров. До заявки на гру потрапить Влад Калитвинцев, який відновився після отриманого в матчі за збірну ушкодження.

Поєдинок 27-го туру Епіцентр-Чемпіонат України «Карпати» - «Динамо» відбудеться 24-го квітня, в суботу, у Львові, на стадіоні «Україна». Початок о 18:30. Пряма трансляція на телеканалі «Футбол».

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер