Перевірка бігом для динамівців

Перевірка бігом для динамівців

Сьогоднішнє ранкове тренування запам'яталося динамівцям дуже добре. Після нетривалої розминки тренер з фізпідготовки Вінченцо Пінколіні запропонував хлопцям виснажливі бігові тести на час. Спочатку футболістам був запропонований інтервальний біг (хвилина бігу, дві хвилини ходьби), після чого вони розділилися на групи і намотували круги навколо поля з повною викладкою. Багато футболістів бігли мовчки, намагаючись із труднощами впоратися із запропонованими навантаженнями. Деякі, навпаки, прагнули підтримати як себе, так і партнерів. «Давай, давай, ще 100 метрів!» – і група Максима Шацьких прискорюється на фінішній прямій.

Відзначимо, що в загальній групі разом з усіма проходив тести Марис Верпаковскіс, який відновився після травми. Також приступив до тренувань і Андрій Фартушняк, який, схоже, повністю одужав після ангіни. Проте, молодий захисник тренувався окремо від усіх, оскільки лікарі команди не рекомендують йому поки що займатися в загальній групі.

Нетреновані люди після таких тестів буквально повзли б додому. Але тільки не футболісти, для яких гра – понад усе. Традиційно поділившись на команди, хлопці ганяли м'яча, забувши про втому після бігових вправ. У двохсторонці був присутній і азарт, і спортивна злість, розчарування однієї команди та тріумф іншої. Втім, задоволення від гри отримали всі без винятку динамівці.

В другій половині дня гравці були звільнені від тренувань. Кожний з динамівців проводить свій вільний час по-різному. Більшість футболістів відмінно грають в настільний теніс, і влаштовують навіть чемпіонати між собою. Непереможним поки що є Олег Гусев, який, проходячи реабілітацію після важкої травми коліна, також паралельно розправляється із партнерами по команді біля столу для настільного тенісу. Також у розпорядженні динамівської делегації тренажерний зал, сауна й великий басейн – як закритий, так і просто неба. Як говориться, всі умови для плідної підготовки до майбутнього сезону.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер