Пройти французів не вдалося...

Пройти французів не вдалося...

У стартовому складі команди Михайла Фоменка вийшли троє київських динамівців: Євген Хачеріді, Роман Безус та Андрій Ярмоленко. Безус замінив Степаненка, а замість дискваліфікованих Федецького та Кучера грали Мандзюк та Ракицький.

Підопічні Дідьє Дешама за підтримки переповнених трибун «Стад де Франс» із перших хвилин притиснули «жовто-синіх» до своїх воріт. Дуже скоро цей тиск втілився в голи. На 22-й хвилині Мамаду Сахо відкрив рахунок, вдало зігравши на добиванні після того, як П’ятов парирував удар Рібері. А на 34-й хвилині Карім Бензема скористався помилкою арбітрів і зрівняв рахунок за сумою двох матчів, забивши гол із явного положення поза грою (щоправда, до цього лайнсмен помилково зафіксував офсайд у того ж Бензема, який забив гол із правильної позиції).

На початку другої половини зустрічі за фол проти Рібері друге попередження заробив Хачеріді. Французи продовжили домінувати на полі й у більшості забили третій і, як виявилося, вирішальний гол.

Його автором у свої ворота став Олег Гусєв, який на 64-й хвилині замінив Безуса.

Нагадаємо, що до заявки на матч увійшов динамівський півзахисник Сергій Сидорчук, а воротар Максим Коваль був змушений залишитися в Києві у зв'язку з харчовим отруєнням.

Забити рятівний м'яч команді Фоменка не вдалося. Підсумок зустрічі – 3:0 (при цьому господарі завдали 20 ударів по воротах П’ятова (дев'ять у площину), а гості лише чотири (два у площину).

Цей результат зробив збірну Франції учасницею чемпіонату світу 2014 року в Бразилії.

Додамо, що в поєдинку на «Стад де Франс» Гусєв провів свій ювілейний, 90-й матч у футболці національної збірної, Ярмоленко – 38-й, Хачеріді – 27-й, а Безус – 13-й.

Раунд плів-офф відбору на ЧС-2014

19.11.2013. м.Париж. «Стад де Франс». 80,000 глядачів

Франція – Україна – 3:0 (2:0)

Франція: Льоріс (к) – Дебюші (Санья, 78), Сахо, Варан, Евра – Погба, Матюіді, Кабай, Вальбуена, Рібері – Бензема (Жиру, 82).

Україна: П’ятов  – Мандзюк, Хачеріді, Ракицький, Шевчук – Ротань (к), Едмар, Безус (Гусєв, 64), Ярмоленко, Коноплянка – Зозуля (Селезньов, 76).

Голи: Сахо (22), Бензема (34), Гусєв (72, автогол).

Попередження: Сахо (45), Евра (67), Дебюші (69) – Ротань (7), Хачеріді (45), Мандзюк (89).

Вилучення: Хачеріді (47, повторне попередження).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер