Пряма лінія з Русланом Бідненко!

Пряма лінія з Русланом Бідненко!

Шановні друзі! У четвер, 22 квітня, з 12.00 до 13.00 за київським часом, гостем редакції офіційного сайту київського "Динамо" був півоборонець Руслан Бідненко. Упродовж години Руслан у режимі он-лайн відповідав на ваші питання.

Он-лайн с Русланом Бідненко:

-Руслане, як відносишся до того, що в моєму улюбленому клубі грають по 8-9 іноземців? Цьому немає меж, адже на шістьох легіонерів клуб запрошує максимум одного українця?
-Це, насамперед, більше впливає на збірну України, ніж на “Динамо”. На мій погляд, українців має бути більше – у них наш ігровий менталітет, знання мови. Але якщо зараз грає багато легіонерів, значить вітчизняні гравці не витримують конкуренцію з їх боку.

-Чому ти обрав саме 33-й номер?
-Мені запропонували кілька варіантів, переважно з 4-го десятка. Вільним залишався 33-й, ось я і зупинив свій вибір на ньому.

-У тебе на полі позиція півоборонця. Хто з гравців “Динамо” твого амплуа імпонує найбільше? Чи не було в тебе бажання спробувати себе в якості атакуючого півоборонця?
-У “Динамо” на позиції опорного хавбека забрались чудові футболісти – у кожного є свої сильні якості. Один гарно грає у відборі, у іншого відмінний удар, третій найкраще розпасовує.
На даний момент моя спеціалізація – опірний півоборонець і, насамперед, хочу закріпитися в основному складі саме на цій позиції. Хоча, звичайно, кортить більше уваги приділяти атакуючим діям, але це не самоціль.

-На твою думку, хто переможе в фіналі Кубка України?
-Віддаю перевагу “Шахтареві”. Гірники, вважаю, програють “золоті” нагороди чемпіонату і намагатимуться реабілітуватися в фіналі Кубка. Хоча “Дніпро” також може поборотися за трофей, якщо підійде до фіналу в оптимальному складі.

-Команда тренувала побиття пенальті напередодні матчу з “Дніпром”?
-В індивідуальному порядку. На тренуваннях ми пенальті не відробляли, але причиною поразки це не вважаю. Просто чудово зіграли голкіпери.

-Ти сам би не відмовився пробити пенальті Кернозенко?
-Звичайно, як би сказав Михайличенко. В юнацькій збірній був штатним пенальтістом, але згодом не забив три пенальті поспіль і більше до “точки” не підходив.

-Руслане, з ким із динамівців товаришуєш? На якому авто їздиш? Яке в тебе хобі?
-1. Гарні стосунки підтримую з усіма хлопцями, в найбільше товаришую з Гусєвим.
2.Моє авто – Мазда 6.
3.Люблю пограти в боулінг, більярд, відпочити в колі друзів.

-За кого вболіватимеш в фіналі Кубка України?
-Хочу побачити красивий футбол у виконанні “Дніпра” та “Шахтаря”. А переможе нехай сильніший!

-Порівняй “Динамо” і “Дніпро” у першому та другому кубковому матчах?
-Ми провели напружені зимові збори, багато уваги приділяли роботі над швидкістю, витривалістю. На початку березня “Динамо” тільки починало входити в сезон, тоді як “Дніпро” взяв участь у офіційному матчі на місяць раніше.

-Ти зможеш зіграти в матчі “Борисфен” – “Динамо”, чи клуби домовились (як у випадку з Мелащенко) про вій невихід на поле?
-Такі питання при моєму трансфері не обговорювалися. Якщо тренер вирішить задіяти мене, зіграю проти колишніх одноклубників. Я професіонал і в даний момент захищаю “біло-блакитні” кольори.

-Яка в тебе освіта, чим плануєш займатися після закінчення футбольної кар’єри?
-Закінчив Переяслівський педінститут, за фахом – викладач фізкультури. По закінченні кар’єри хочу працювати тренером, а спеціальність вчителя фізкультури – як запасний варіант.

-Чи важко було звикнути до фізичних навантажень в “Динамо”?
-Я б не сказав, що навантаження в “Динамо” якісь надвеликі. Доволі нормальні фізичні вправи, без яких у сучасному футболі робити нічого.

-Хто переможе в Лізі Чемпіонів та кубку УЄФА?
-У Лізі головний фаворит, на мій погляд, іспанський “Депортиво” – грамотна команда з чудовими виконавцями і величезним бажанням перемогти. У фіналі Кубка УЄФА, вважаю, зустрінуться “Валенсія” та “Ньюкасл”, а передбачити підсумок цього поєдинку я не беруся.

-Яку мету ставиш перед собою в “Динамо”? Вважаєш, вона є досяжною?
-Хочу виграти побільше трофеїв, зрозуміло, в якості основного гравця. Переконаний, якщо доведу своє місце в “Динамо”, на мене зверне увагу і тренер збірної. Чимало з динамівці хоче спробувати свої сили у сильних закордонних клубах, але мене такі перспективи нині не цікавлять.

* * *

Дорогі вболівальники!

Спасибі вам за чудові підтримку, яку надаєте нам в кожному матчі. Таких відданих вболівальників, впевнений, немає в жодному клубі, а ваші овації під час і після матчу стимулюють нас на нові перемоги.

З повагою, Руслан Бідненко.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер