Пряма лінія з Йожефом Сабо!

Пряма лінія з Йожефом Сабо!

Шановні друзі! У середу, 24 грудня, гостем редакції офіційного сайту київського "Динамо" був віце-президент клубу Йожеф Сабо. Упродовж години Йожеф Йожефович у режимі он-лайн відповідав на ваші питання, розповідав про селекційну політику в зимове міжсезоння.

ОН-ЛАЙН З ЙОЖЕФОМ САБО

-Як ви вважаєте, повернення Реброва в “Динамо” допомогло б клубу і самому гравцю?
-Я із задоволенням хотів би бачити Реброва в клубі. На жаль, Сергій багато втратив за час перебування в “Тоттенхемі” та “Фенербахче”. Нині його ціна доволі висока.

-Аналіз ігор в Лізі чемпіонів (розшифровки ТТД) друкуються в газеті “Команда”. Чи співпадають вони з даними, які отримуєте від наукової служби клубу?
-Ні, не співпадають. Це абсолютно різні показники, адже використовуються інші системи підрахунку.

-Чи залишається Мелащенко в “Динамо”?
-Так. До Олександра виявляють інтерес кілька клубів, у тому числі і закордонних, але на даний момент він залишається гравцем “Динамо”.

-Яким ви бачите майбутнє оборонця Алессандро? На вважаєте помилкою його придбання?
-В Бразилії до сих пір не розуміють, чому Алессандро не грає в основному складі “Динамо”. Це зайвий раз доводить складності в акліматизації іноземних гравців, необхідність надати їм певний час на “розкачку”. Те ж саме відноситься і до марокканця Каддурі.

-Які результати вашої поїздки до Південної Америки?
-Переглянув дуже непоганого гравця - уругвайця Сосу. Але на Україні Марсело не пройшов медичного обстеження і залишив Київ.

-Ласло Боднар пропустив осінню частину сезону. Які його перспективи в “Динамо”?
-Ласло залишається в Києві. Він переніс важку операцію, після якої ніяк не може відновитися. Йому, насамперед, необхідно вилікуватись, а вже потім витримати конкуренцію за місце в основному складі.

-Чи був Каванделі “на олівці” скаутів “Динамо” і які ваші враження від молодіжного чемпіонату світу в ОАЕ?
-Наші селекціонери переглянули майже всі матчі молодіжного чемпіонату світу. Отриману інформацію ми обробили, маємо кілька прізвищ, але не більше того. Ще раз повторюю – “Динамо” не збирається набирати багато нових легіонерів. У нас є Алієв, Милевський, Воробей - ці хлопці повинні скоро заграти.

-Наскільки відповідає дійсності інформація, що нібито вас хотіли призначити головним тренером збірної Угорщини?
-Так, у мене була така пропозиція. Я поїхав до Будапешту, побачив що до чого і відмовився через особисті причини.

-Чи не варто розпрощатися з Дмитруліним і не тримати в команді гравців за авторитет і старі заслуги?
-Те ж саме можна сказати і про Гусина, Белькевича, Хацкевича… В “Динамо” за старі заслуги нікого не тримають - якщо Юра зможе довести тренеру свої претензії на місце у складі, він буде в команді.

-Де динамівці готуватимуться до другої частини сезону?
-З 15 по 26 січня в німецькому Руйті. Другий збір відбудеться в першій половині лютого в одній з південних країн (Іспанія, Португалія), але щось конкретне казати про це передчасно.

-Ідахор і Омоко продовжать кар’єру в “Ворсклі”?
-Ці футболісти на контракті в “Динамо”, але на рік віддані полтавській “Ворсклі”. Оренда закінчується влітку 2004-го, тоді і поговоримо про їх майбутнє.

-Кого з молоді нинішнього “Динамо” ви вважаєте найперспективнішим?
-У нас дуже багато талановитих хлопців. Дуже подобається Айіла Юссуф, який прогресує прямо на очах. Вважаю, у нього велике майбутнє.

-За ким із непридбаних футболістів ви найбільше жалкуєте?
-Пабуть, про Марсело Сосу. Це дуже кваліфікований футболіст, але після медичного обстеження ми відмовилися від нього.

-Де зараз Томаш Брушко?
-Оборонець належить “Динамо”. Ми віддали його в оренду “Ворсклі”, а полтавці, в свою чергу, у суборенду “Словану”.

-Чи були пропозиції від іноземних клубів відносно придбання гравців “Динамо”?
-Так, були. Але ми не збираємося влаштовувати розпродаж.

* * *

Шановні вболівальники!

Дякуємо за ваші питання до віце-президента ФК “Динамо” Йожефа Сабо. На адресу Йожефа Йожефовича прийшла рекордна кількість питань, але на всі з них, через зайнятість, він не зміг відповісти.

Наприкінці зими ми обов’язково проведемо ще один он-лайн з Йожефом Сабо, в якому зможемо підвести підсумки напруженого в міжсезоння селекційного процесу.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер