»ПСЖ» – «Динамо» – 0:0. До зустрічі в Києві

»ПСЖ» – «Динамо» – 0:0. До зустрічі в Києві
З м'ячем Роман Єременко

«Динамо» зіграло внічию в першому матчі чвертьфінальної дуелі з французьким «ПСЖ». Перегравши суперника за всіма статистичними показниками, наша команда могла як перемогти в Парижі, так і програти. В результаті воротарі зберегли свої ворота в недоторканності, і питання про переможця чвертьфінального протистояння відкладається на тиждень, до повторного матчу в Києві.

Наставник «Динамо» Юрій Сьомін не здивував стартовим складом команди. Звичне місце у воротах зайняв Богуш, лінію захисту склали (справа наліво) Бетао, Саблич, Юссуф і Ель Каддурі, який вийшов на поле з капітанською пов'язкою. Пару Вукоєвичу в центрі поля склав Єременко, фланги «закривали» Нінкович (зліва) і Корреа (справа). Алієв же розмістився під Мілевським, який у цьому матчі діяв самотужки на вістрі атаки. Як і в поєдинку з донецьким «Металургом», на лавці запасних залишився Несмачний, також у стартовому складі не виявилося і Бангура, якого очікували побачити французи.

Подібна захисна модель гри не нова для «Динамо» зразка нинішнього сезону. Нічиї в Стамбулі і Валенсії, перемога в Порту – позитивний досвід у команди Юрія Сьоміна вже є. Поєдинок у Парижі розпочався в неспішному темпі. Команди не дуже активно діяли в межах і на підступах до штрафних майданчиків суперника. В «Динамо» кілька дальніх ударів на рахунку Алієва, у господарів найбільша небезпека виходила від Сессеньйона. Найнебезпечніший момент у першому таймі стався саме завдяки індивідуальним діям Сессеньйона. Обійшовши динамівського опонента на лівому фланзі й дійшовши практично до воріт, півзахисник видав ідеальний пас під удар Шантому, але Клемент з кількох метрів не зміг переграти Богуша – Стас ногою парирував м'яча.

Другу половину зустрічі активніше розпочали динамівці, але удари Алієва і Вукоєвича мети не досягли. Потихеньку парижани вирівняли гру, і знову небезпечні моменти почали виникати біля воріт Богуша. В ці моменти давала про себе знати незіграність захисників «Динамо», які давали багато свободи гравцям атаки «ПСЖ». Втім, ані Сессеньйон, ані Кежман, який вийшов на заміну в другому таймі, не змогли по-справжньому потурбувати воротаря.

Підсумковий рахунок цілком закономірний. Футболісти «Динамо» виконали головне завдання, не давши забити супернику, але й самі не змогли поцілити у ворота. Не можна сказати, що шанси «Динамо» на вихід до півфіналу турніру різко зросли після матчу в Парижі, оскільки в повторному поєдинку команді Юрія Сьоміна необхідно перемагати. Втім, на заповненому стадіоні ім. Валерія Лобановського інший результат, окрім переможного, «Динамо» навряд чи влаштує.

ПАРІ СЕН-ЖЕРМЕН – ДИНАМО – 0:0

"Парі Сен-Жермен":
1.Ландро, 2.Чеара, 8.Луюндула (14.Кежман, 61), 9.Оаро (37.Морис, 75), 10.Сессеньйон (12.Панкрат, 88), 13.Траоре, 15.Камара – кап, 20.Шантом, 23.Клеман, 25.Ротен, 32.Маконда.

"Динамо": 31.Богуш, 3.Бетао, 5.Вукоєвич, 6.Саблич, 7.Корреа (20.Гусєв, 84), 8.Алієв (19.Чернат, 72), 11.Єременко, 25.Мілевський, 30.Каддурі – кап, 36.Нінкович, 37.Юссуф.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер