ПСЖ у Києві: між готелем та «Олімпійським»

ПСЖ у Києві: між готелем та «Олімпійським»

Літак із делегацією парижан на борту приземлиться в аеропорту «Київ» 20 листопада о 14:00.

Воротарі: Сильвестр Сірігу, Альфонс Ареола.

Захисники: Тіаго Сілва, Алекс, Шеррер Максвелл, Мамаду Сако, Грегорі ван дер Віл, Зумана Камара,

Півзахисники: Марко Вератті, Блейз Матуіді, Клеман Шантом, Сільвен Арман, Ніколя Дюшез, Тіаго Мотта, Адріен Рабіот, Мохамед Сіссоко.

Нападники: Златан Ібрагімович, Езекьель Лавецці, Нене, Хав'єр Пасторе, Гільйом Оаро.

Серед відсутніх, перш за все, виділяються постаті Матьйо Бодмера, Крістофа Жалле, Кевіна Гамейро та Жеремі Менеза (всі через травми).

Поселяться в нашому місті підопічні Карло Анчелотті в готелі «Хаятт».

О 18:00 команда поїде на тренування на НСК «Олімпійський», перед початком якого головний тренер і один із гравців проведуть прес-конференцію.

У райдері ПСЖ до приймаючої сторони традиційні для топ-клубів вимоги. На полі повинні бути повне освітлення, двоє переносних воріт, 25 офіційних м'ячів. У роздягальні масажні столи, рушники, чай, кава, фрукти, лід у кубиках і пластами, а також 192 пляшки води (ні більше, ні менше) без газу ємністю 0,3 літра.

У вівторок увечері в одному з київських ресторанів відбудеться традиційна офіційна вечеря за участю представників обох клубів та делегата УЄФА.

У середу до матчу жодних заходів в офіційній програмі ПСЖ не значиться. О 18:45 на НСК «Олімпійський» вирушить мікроавтобус із екіпіровкою команди, а через годину на стадіон поїде команда. По закінченню матчу з «Динамо» французи повернуться до готелю, а до Парижу вилетять вранці наступного дня.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер