П'ять років у «Динамо». Он-лайн із Діого Рінконом

П'ять років у «Динамо». Он-лайн із Діого Рінконом

Наприкінці липня 2002 року ряди «Динамо» поповнили двоє бразильських гравців. Перший із них, нападаючий Леандро Машаду, відіграв усього кілька місяців, відзначився голом у кваліфікації Ліги чемпіонів, після чого благополучно покинув команду.

Зовсім іншою виявилось перебування в Києві Дієго Рінкона. Із кожним тренуванням, із кожним матчем плеймейкер підвищував майстерність та заслужив повагу партнерів. Як результат – стабільне місце в основному складі «Динамо», понад півтори сотні проведених матчів та п’ятдесяти забитих м’ячів. У двох фінальних матчах Кубка України саме вирішальні м’ячі Діого приносили перемоги «Динамо» над «Шахтарем».

Цього тижня Діого Рінкон відзначає п’яту річницю виступів за «Динамо». Прекрасний привід поспілкуватись із уболівальниками клубу та відвідувачами офіційного сайту. У вівторок, 24 липня, гостем www.fcdynamo.kiev.ua був Діого Рінкон.

Перед початком он-лайн конференції на Діого очікував приємний сюрприз від активістів фан-клубу «Динамо», які по-дружньому привітали футболіста з ювілеєм, побажали удачі, вручивши від імені всіх фанів «Динамо» клубну «розу» та буклет «Динамо-80». У чудовому настрої Діого сів за комп’ютер та відповів на найцікавіші запитання читачів www.fcdynamo.kiev.ua.

Он-лайн з Діого Рінконом!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер