П'ять вихідних

П'ять вихідних
У Конча-Заспі хазяйнує збірна

Після недільної перемоги над донецьким «Металургом» тренер «Динамо» Юрій Сьомін надав гравцям п'ять днів відпочинку. З понеділка до п'ятниці футболісти надані самі собі, а на базі в Конча-Заспі знову зберуться в суботу, 6-го вересня.

Кожний з динамівців проводить такі рідкісні вихідні в розпал сезону на свій розсуд. Бетао, наприклад, вирішив відпочити в Італії, а Мілош Нінкович приймає родичів з Бєлграда.

Але більшість гравців «Динамо» в ці дні знаходяться в розташуванні своїх збірних. У понеділок четверо футболістів (Шовковський, Несмачний, Михалик і Мілевський) приєдналися до команди Олексія Михайличенка, ще семеро (Шацьких, Юссуф, Бангура, Ель Каддурі, Діакате, Єременко, Вукоєвич) – до збірних своїх країн. Шестеро молодих динамівців (Рибка, Фартушняк, Дедечко, Кравець, Морозюк, Допілка) викликані до молодіжної збірної України.

Тренери національної збірної Грузії розраховують на новоспеченого динамівця Малхаза Асатіані. Уклавши угоду з «Динамо» і пройшовши медогляд, у суботу ввечері захисник повернувся до Москви вирішити особисті питання. В понеділок Махлаз прибуде до Тбілісі, де в складі збірної почне готуватися до матчів із збірними Ірландії та Італії.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер