П’ять забитих м’ячів та перша перемога в 2015 році (+ ВІДЕО)

П’ять забитих м’ячів та перша перемога в 2015 році (+ ВІДЕО)

Тренер «Динамо» традиційно для початку підготовчого етапу надав усім футболістам по 45 хвилин ігрового часу, випустивши в кожному з таймів різні склади. Причому назвати один із них основним язик не повернеться. Не взяли участі в матчі воротарі Олександр Шовковський та Олександр Рибка (напевно, ми їх побачимо у грі в завтрашньому поєдинку з «Базелем), а також молоді захисник Микита Бурда та нападник Дмитро Хльобас.

Очікувати чогось від команди, у підготовці якої до другої частини сезону триває лише восьмий день, багато не доводиться. Навіть сьогодні, в день матчу, динамівці провели ранкове тренування. Гра з «Борусією» швидше стала ще одним тренуванням, лише з підвищеною відповідальністю, як любив про такі поєдинки казати великий Валерій Лобановський.

Із перших хвилин у білих футболках на поле вийшов Сергій Мякушко, який чудово провів початок сезону в «Говерлі». Півзахисник зайняв місце на правому фланзі й був дуже активний, не даючи нудьгувати своєму опоненту. А на 41-й хвилині був близьким до взяття воріт – м'яч після його удару поцілив у стійку! Також каркас воріт наприкінці першого тайму завадив відзначитися Джермейну Ленсу. У першому таймі можна відзначити момент за участю Данило Сильви, який підключився до розіграшу кутового – бразилець пробив у воротаря.

Уся гра на половині поля німецької команди проходила й у другому таймі. З однією лише різницею, що гравці більш дбайливо ставилися до створених моментів та спромоглися порадувати нас забитими м'ячами. Вже на сьомій хвилині перебування на полі рахунок відкрив лідер «Динамо» Андрій Ярмоленко, реалізувавши вихід віч-на-віч із воротарем.

Лише безглуздою випадковістю став пропущений «біло-синіми» м'яч на 64-й хвилині. Бетао у штрафному майданчику порушив правила, а Олівер Штанг чітко пробив із 11-ти метрів. Після цього епізоду в півгодини, що залишилися, на полі була одна команда. «Динамо» атакувало багато та різноманітно, доводячи до забитих м'ячів ледь не кожен другий момент.

На 69-й хвилині Віталій Буяльський технічно прийняв передачу з глибини поля, переграв воротаря та пробив – 2:1! Трохи пізніше Александар Драгович першим зорієнтувався у штрафному майданчику та увігнав у сітку м'яч, який парирував воротар. А завершальні хвилини поєдинку стали справжнім бенефісом Лукаша Теодорчика. Поляк увесь проведений на полі час виконував багато корисної роботи, а коли випав шанс, зайнявся улюбленою справою – забивати м'ячі. Двічі протягом трьох хвилин Теодорчик реалізовував свої моменти, довівши рахунок до комфортних та переконливих 5:1!

1-й контрольний матч

19.01.2015. Іспанія. Марбелья. Муніципальний стадіон

«Динамо» – «Борусія-2» (Менхенгладбах) – 5:1 (0:0)

«Динамо» (1 тайм): Рудько, Віда, Хачеріді, Данило Сильва, Селін, Харатін, Мігель, Беланда, Мякушко, Ленс, Кравець.

«Динамо» (2 тайм): Коваль, Бетао, Цуріков, Драгович, Калитвинцев, Рибалка, Ярмоленко, Сидорчук, Буяльський, Гусєв, Теодорчик.

«Борусія-2» (Менхенгладбах): Больтен, Меро, Кніппінг, Мікелс, Холстбі, Мор, Кадіата, Пізано, Хольцвайлер, Цимерман, Рюттен.

Голи: Ярмоленко (52), Буяльський (69), Драгович (78), Теодорчик (88, 90+1) – Штанг (64, з пенальті).

Copyright © 2015 FCDynamoKyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер