П'ята поспіль перемога, 50-й м'яч у чемпіонаті

П'ята поспіль перемога, 50-й м'яч у чемпіонаті

Перемогою над запорізьким «Металургом» у рамках 20-го туру Епіцентр-Чемпіонату України «Динамо» продовжило безпрограшну «весняну» серію. Нагадаємо, що після поновлення офіційної частини сезону «Динамо» провело шість матчів, здобувши в них чотири перемоги і двічі зігравши внічию (обидва рази – з іспанською «Валенсією» в рамках 1/16 фіналу Кубка УЄФА).

Суботня перемога стала для «Динамо» п’ятою поспіль у нинішньому чемпіонаті. Причому, проявивши характер, динамівці здобули першу вольову перемогу в чемпіонаті! Набравши справді чемпіонську ходу, команда Юрія Сьоміна не збирається знижувати оберти, а тільки рухатися вперед.

Артем Мілевський провів 50-й гол «Динамо» в прем’єр-лізі в нинішньому сезоні. Для нападника цей м’яч став дев’ятим у чемпіонаті, що дозволило Мілевському піднятися на третю сходинку в списку бомбардирів. Примітно, що цей м’яч став четвертим переможним для Артема, і за цим показником він зрівнявся із ще одним динамівським бомбардиром Ісмаелем Бангура. Також відзначимо цікавий «гольовий» факт: серб Мілош Нінкович став автором 150-го гола «Динамо» в історії чемпіонатів України, проведеного футболістом, який вийшов на заміну.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер