П’ятеро динамівців з Україною U-18 зіграли унічию з Польщею у другому спарингу

П’ятеро динамівців з Україною U-18 зіграли унічию з Польщею у другому спарингу

Відзначимо, що у поєдинку взяли участь і п’ятеро динамівців: Владислав Кучерук провів на полі увесь матч, Сергій Булєца, Віталій Миколенко та Денис Попов зіграли другий тайм, а Денис Янаков вступив у гру після перерви і був замінений на 83-й хвилині.

У порівнянні з першим поєдинком, який закінчився впевненою як за рахунком (2:0), так і перебігом подій на полі перемогою «синьо-жовтих», головний тренер української збірної Олександр Петраков серйозно перетасував стартовий склад.

Найбільше «синьо-жовтим» дошкуляв гравець суперника Ліщарж. Двічі футболіст «Шленска» виконував штрафні удари, і двічі воротарю «Динамо» Владиславу Кучеруку доводилося рятувати партнерів, у карколомних стрибках відбиваючи м’яч.

У другому таймі Сергію Булєці двічі протягом двох хвилин вдалося небезпечно пробити після вдалих індивідуальних дій, але фортуна зіграла за польську команду.

А потім українців підвів Кулаков, який на рівному місці у нападі отримав червону картку, вступивши у сутичку з опонентом, та змусивши нашу команду більше 30 хвилин діяти у меншості.

Та навіть удесятьох підопічні Олександра Петракова контролювали хід гри, шукаючи свій шанс у нападі. На 83-й хвилині Денис Янаков якимось дивом не влучив у ворота метрів із семи, скориставшись довгим пасом від Кучерука та помилкою захисників гостей. А уже в компенсований арбітром час все той же Булєца, втік від одного опонента, обіграв другого і пробив у дальній кут – м’яч пройшов поруч зі стійкою.

Товариський матч

Україна U-18 – Польща U-18 – 0:0

Україна U-18: Кучерук, Боднар, Сафронов, Чех (Дришлюк, 76), Кулаков, Корнієнко, Мусолітін (Хахльов, 46), Вакула (Булєца, 46), Сухар (Миколенко, 46), Веремієнко (Попов, 46), Хучбаров (Янаков, 46, Супряга, 83).

Вилучений: Кулаков (61).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер