П’ятеро динамівців узяли участь у перемозі України (U-21) над Туреччиною

П’ятеро динамівців узяли участь у перемозі України (U-21) над Туреччиною

Головний тренер української команди Сергій Ковалець цього разу викликав гравців лише 1994-го року народження, оскільки футболісти 1995-го р.н. готуються до участі у фінальній частині чемпіонату світу-2015, який пройде влітку наступного року.

Серед гравців, на яких розраховував наставник нашої команди, було й п’ятеро динамівців – усі вони були задіяні в матчі, причому взяли у ньому активну участь, а нападник «Динамо-2» Олексій Хобленко навіть відзначився забитим м’ячем. Георгій Бущан провів у воротах увесь матч, Олександр Азацький був замінений лише на 85-й хвилині зустрічі, Дмитро Хльобас зіграв 60 хвилин, замість нього на поле вийшов Олексій Хобленко, ще півгодини ігрового часу мав Віталій Гемега.

Долю матчу вирішили два голи, забиті нашою збірною у другому таймі, після вилучення за грубу гру та дві жовті картки у складі гостей. На 69-й хвилині «синьо-жовті» провели стрімку контратаку, в результаті чого Сьонмез був змушений порушити правила у власному штрафному майданчику. Юрченко впевнено реалізував 11-метровий удар, розвівши м’яча та воротаря по різних кутах.

На 87-й хвилині Гринь організував контратаку правим флангом, прострілив у центр воротарського майданчика, де динамівець Хобленко, вигравши боротьбу у захисника, поцілив у дальню «дев’ятку» воріт збірної Туреччини.

Мали можливості поцілити у ворота суперника протягом матчу й інші динамівці. У першому таймі воротар Уйсал зіграв надійно на виході, завадивши Азацькому переправити м’яча у ворота після перспективного штрафного у виконанні Юрченка.

На 62-й хвилині Юрченко навісив із кутового, а Гемега, вигравши підбирання, пробив трохи невлучно. Наприкінці першого тайму непогану нагоду відзначитися у воротах турецької команди втратив Хльобас, який розхитав двох захисників, увійшов до штрафного майданчика, але м’яч після його удару пройшов повз ближню стійку.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер