П’ятеро динамівців зіграли з «Арсеналом»

П’ятеро динамівців зіграли з «Арсеналом»
Микола Морозюк

Поки молодіжна збірна України готується до участі в турнірі пам'яті Валерія Лобановського, її найближча зміна, до якої увійшли футболісти 1988-1989 років народження, на базі в Конча-Заспі провела товариський матч з «Арсеналом». У складі команди Павла Яковенка вийшли п'ятеро динамівців. Поєдинок пройшов без замін і завершився бойовою нічиєю 2:2.

Збірна України могла вийти вперед на початку першого тайму. На 17-й хвилині в штрафному майданчику «Арсеналу» збили Зозулю, але Морозюк з пенальті не зумів переграти воротаря «канонірів». Зате за кілька хвилин Микола реабілітувався, голвою відправивши м'яча до воріт суперника після подачі кутового. Але піти на перерву в ролі лідера нашій молодіжці не вдалося. Більше того, в другому таймі команда Яковенка взагалі мала відігруватися. Це Алан обвів півкоманди і метрів з 30-ти прицільно пробив по воротах Бойко. Але «збірники» не опустили руки і вже через дев'ять хвилин змогли
відігратися. Гол з подачі Селіна провів Васин.

Збірна України (U-21) – «Арсенал» - 2:2 (1:1).

Збірна України (U-21): Бойко, П.Пашаєв, Гурський, Фартушняк, Селін, Голодюк, Морозюк, Зозуля, Ярмоленко, Коноплянка, Васин.

Голи: Морозюк (29), Васин (65) – Захаревич (44), Алан (56).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер